Missed ab. után hogyan lehet tul lenni a dolgokon? és mivan ha megint meg történik? Lehet ez az egész stressztől?
nekem 1 évet kellet várjak a babámra.mikor kiderült, annyira örültünk.2 hét mulva bevéreztem,utrogestan kezelést kaptam,amit a 12 hétig szednem kellett volna.eközben sajnos nagyon stresszes életet éltem.de probáltam vigyázni magamra de a stresszt nem tudtam ki kerülni.1 hét mulva már csak barnás folyásom volt,a dokim azt mondta (külföldön élek, és magán dokim van),hogy ha barnás a vérzés az már jonak számit.2 hétig végig utrogestan, aztán haza mentem,ott elmentem egy ilyen sztk rendelőbe.ott azt mondta a doki, 5és fél hetes vagyok kb.és hogy elhalt a terhességem.hirtelen nemis tudtam mi lesz.annyira vártuk már, de közben miota volt ez a vérzés már az elején nagyon féltem, hogy valami baj lesz:( és be is következett:( otthon a doki azt mondta deformált petezsák és nem fejlődik a baba:( de ezt hozzá tette azért menjek el máshoz mert ő ugy látja.hmm ez elég rendes.sirogörcsök minden perben, nagyon rossz volt nem akartam elhinni.vissza is utaztam másnap,itt elmentem a dokimhoz és kiderült, hogy tényleg baj van:( márnapra ki is irt missed.ab.ra :( nem tudom ezt hogyan lehet feldolgozni:( annyira akartam és ez lett a vége:( 21 éves vagyok és most 1 hete volt a műtétem:( és egyben az első terhességem is ami igy végzödött, de mitől? azzal nyugtatott a dokim, hogy ez már az elején rosszul indult az első 2 hét után vérzés ilyenek.de ez nem nyugtat meg?lehet az én hibám?lehet az miatt hogy annyira rá stresszeltem?
köszi a vállaszokat.
nagyon sajnálom :( neked hány hetesen ment el? meg ez akkor lehet az én hibám? a stresszes életmód és hogy annyira féltettem a babámat hogy ekkora baj lett belőlle:( annyira nem akarom ezt elfogadni. nagyon nehéz:(
köszi a vállaszt és mielőbbi babásodást kivánok nektek és sok egészséget is.
Nekem március elején volt missed ab-om kb. Nekem akkor azt mondták, hogy ne okoljam magamat, mert ez sajnos a terhességek nagy százalékában előfordul, de ezt csak akkor tudja meg az ember, amikor vele is megtörténik. Szóval eléggé gyakori. Ami tudom, hogy nem vigasztal meg senkit, mert nem sem vigasztalt meg akkoriban. Viszont tovább kell lépni, és a jövőre koncentrálni. Én májusban újra terhes lettem, és most minden a legnagyobb rendben, pedig semmilyen magzatmegtartót nem szedtem. Azt nem mondom, hogy nem stresszeltem végig az első három hónapot, de szerencsére ez a baba meg akart maradni, és jelenleg is itt ficánkol a hasamban. Szóval próbálj meg pozitívan gondolkodni, és elfogadni, hogy az a baba nem akart jönni. Nem szabad feladni! :)
26 hetes kismai
Szia!
Olvasd ezt el, szerintem nagyon hasznos!
Az első terhességem nekem is missed ab-al végződött, nem volt könnyű túltenni magam rajta, de az orvosom is azt mondta, hogy valószínűleg beteg baba lett volna. A természet szelektál. Azóta van már két rosszcsont kisfiam és most várom a harmadik babát, aki úgy néz ki, hogy kislány.
Ki kell várni azt az időt, amit az orvosod javasol és utána újra lehet próbálkozni. Még nagyon fiatal vagy, lehet még egy tucat gyereked! :)
nagyon sajnálom hogy veletek is megtörtént...:( csakhát még nagyon friss nekem ez a dolog. azthittem velem ilyen nem fordulhat elő. de mégis...:( remélem idővel nekem is sikerül túl tennem rajta magam. és aztis nagyon remélem hogy mihamarabb ujra babás lehetek és akkor már nem lesz semmi gond. de most várok és próbálom felemészteni mi is történt. de azért köszönöm a biztatásokat. nem adom fel :)
és gartulálok nektek hogy ilyen hamar sikerült babásodni. sok boldog babavárást és sok egészséget kívánok. és mégegyszer köszi a biztatást :)
TERhesség alatt semmilyen vérzés nem normális, a kicsi barna sem. Sajnos én is bevettem, hogy az. Nekem is uh-n derült ki, hogy elhalt a 8 hetes terhességem. És engem még csak stessz sem ért. Az okát nem tudják.
Ha legközelebb terhes leszek (per pillanat összevissza jön meg), ki fogom iratni magam táppénzre és csak pihenek és fekszem. NEked is ezt javaslom. Egy munkahely se ér meg ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!