Ma egész nap kemény a hasam. Veszekedtünk este a férjemmel. Lehet a stressztől, vagy inkább a háton való alvás az oka? Mit tegyek, hogy elmúljon?
Nekem is ez volt tegnap és tegnapelőtt. Bár mi nem veszekedtünk. És lentebb írtam is egy kérdést erre vonatkozólag, hogy ez keményedés kategória-e. Te hogya érzed kemény is vagy csak az a feszülős mindjárt szétpukkan érzés???
a stressz semmiképp nincs jó hatással. Mindenképp rendezzétek a dolgot és akkor talán meg is könnyebbülsz! Próbáljatok mindketten türelmesebbek lenni és kérjétek is egymást, hogy legyen a másik is most türelmesebb! A legfontosabb,hogy mindig beszéljétek meg a problémákat és akkor kevesebb a félreértés. Mi mindig megbeszéljük és nagyon működik. Nem jó emészteni és magadban forgatni, FŐLEG most!
16 hetes kismama
Édesapámnak sikerült nagyot alkotnia az elmúlt két napban,és rendesen meg is bántott vele.Stresszeltem nem is keveset,mert ráadásul szerves kémia vizsgám volt,és nekem is be-be keményedett a pocim.Sajnos minden stresszhelyzetet nem lehet elkerülni.A magnéziumot meg nem lehet kétpofára zabálni.
Probálj meg sokat pihenni!Esetleg egy-két banán is jót fog majd tenni,mert magas a magnézium tartalma,és mégsem mesterségesen előállított cucc.A férjeddel,meg ne veszekedjetek,inkább próbáljátok megelőzni a problémákat!
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!