Hogy dolgozta fel a ti párotok ezt az egész szörnyűséget?
Ez a szivarvanyozas annyira bugyutan hangzik, persze sajnalatos nagyon, de attol meg borzalmasan hangzik egy halott gyereket szivarvanyozni.
En a 25.heten surgossegi csaszar kozben vesztettem el a fiamat, na o mar tenyleg ki volt fejlodve es ereztem minden nap rugdosni is, maradtak utana valos emlekek,mint a par ruha, furdetos dolgok stb.
Persze a parom is ki volt nagyon,de o inkabb engem probalt tamogatni, nagyon depresszios voltam utana de aztan elfogdtam hogy ez van, nem tudok mit tenni csak folytatni az eletem. Eszembe jut gyakran de azert konyorgom, hiaba a gyerekem volt O is, ossze sem lehet hasonlitani egy babaval akiben elet van, akit meg tudsz fogni es nem csak a kepzeletedben es az UH-n latod. Foleg nem azzal nem hogy milyen erzes ha anya vagy, ha elvesztenem a lanyom ahhoz kepest szerintem semmi nem lenne a fiam elvesztese. Az egyik valosag, a masik pedig elmult. Fel kell dolgozni szerintem elsosorban rendesen es csak utana eletet adni valakinek, ket kulonbozo elet es nem kell szomoritani a gyereket a halott testverevel, parom a mai napig traumakent eli hogy az anyja is tolta hogy o a meghalt baty occse es nem lehet elfelejteni hogy letezett.
Az én férjem sem mutatta ki az érzelmeit. Megviselte, az látszott rajta, de nem mondta. Szerintem abban is bizonytalan volt, hogy kezelje ezt a helyzetet. Őszintén szólva, akkor én is nehezen beszéltem róla. Édesapámat külsőre jobban megviselte, pedig van pár gyereke és unokája és vetéléssel is találkozott már többször is. Az egyik férfi így viseli, a másik úgy. Szerintem adj magatoknak egy kis időt, támogassátok egymást, de ha pár hét múlva sem javul a helyzet, érdemes lehet egy szakembert felkeresni.
Szivárvány babázás: nem szokásom, de arra gyakran gondolok, hogy ha nem vetélek el, most nem lehetne velünk a kisfiunk. Vihar után a napfény :).
Kérdés, itt hol volt az leírva, hogy másik gyerekre rakták a terhet? Szerintem ha tud róla, hogy lett volna egy testvére, az nem a világ vége.
A fiamnak is lett volna egy ikertestvére és tud róla. Köszöni szépen, jól van.
Az, hogy tud róla nem jelenti azt, hogy éjt nap alá téve magyarázva van neki, hogy előtte volt egy másik. Legalábbis normáliséknál, nálatok nem tudom mi a helyzet.
A szivárvány baba kifejezést sem használjuk a gyakorlatban, ezt legfőképpen a közösségi médiában, vagy itt, és még mindig jobban hangzik, mint a halott baba utáni baba.
Lehetnétek elnézőbbek, mindenki úgy gyászol és dolgozza fel, él vele együtt ahogy tud.
Persze dicséretre méltó, hogy itt egyesek pikk-pakk túllépnek a gyerekük elvesztésén de nem mindenki van így vele.
Lehetett bármilyen idős a terhesség, az a baba mindenkinek a gyereke volt. Pláne, ha várta is.
Köszönöm, ha tiszteletben tartod a család fájdalmát és az elvesztett gyermekük emlékét.
Szerintem meg majd ha kihord egy egesz terhesseget es egeszsegesen elve megszuletik az a gyerek, akkor rajon az ember hogy azt a par hetes kifejletlen sejtcsomo elveszteset nem lehet hozza hasonlitani egy elotted fekvo elo ember irant erezheto erzesekhez. Hiaba gondolja sok ember hogy mivel mar volt terhes ezert o mar anya,de ez nem igaz. Vagy akik abortuszra mennek azok talan ugyanugy anyukak maradnak?
Tul van az egesz misztifikalva, fiatal 12 het elotti vetelesnek hatalmas eselye van, persze hogy rossz erzes es mar bele elted magad,de teljesen mas a ketto.
Az pedig persze, tudja a gyerek hogy volt mar korabban terhes az anyukaja, de ha meg a nemet sem tudtam es meg nem is volt emberi kinezete abban a fazisban akkor minek tultolni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!