Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Már egyszer szültem. Nem...

Már egyszer szültem. Nem sokára lesz egy abortuszom. Így hogy szültem már, hogy zajlik az egész?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 11:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Miért van szükség az abortuszra?

Én több mint 3 éve küszködök h teherbe essek más meg elveteti. Igazságtalan az élet.

Aki akarja nem sikerül aki nem akarja annak sikerül.

2014. jan. 8. 11:19
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Az a különbség, hogy ha szültél már, előtte nem tágítanak. Az adminisztratív részt nem tudom, mert nekem vetélésem volt műszeres befejezéssel, de az eljárás ugyanaz. Reggel bementem a kórházba éh gyomorral, felvittek a műtőbe, altattak, és megcsinálták. Délután mehettem haza.
2014. jan. 8. 11:19
 3/20 anonim ***** válasza:
2014. jan. 8. 11:21
 4/20 anonim ***** válasza:
85%

Első válaszoló!

Ez olyan h dögöljön meg a szomszéd tehene is mi??? A kérdező arról nem tehet h neked nem jön össze! Nem ez volt a kérdés! Eléggé megkeseredett lehetsz már. Ha kicsit magadba néznél és rendet tennél a lelkedben, nem csak másokat kritizálnál lehet békére lelnél és összejönne neked is baba.

Kérdésre válaszolva annyi h már csak 1 napig tart nem teszik fel a pálcikát!

2014. jan. 8. 11:26
 5/20 anonim ***** válasza:
13%
Helytelen szomorkodni három év sikertelenség után, de helyes élő embriót abortáltatni. Anyám borogass! Milyen világ ez? Hányinger!
2014. jan. 8. 11:34
 6/20 anonim ***** válasza:
26%
Viszont ha a "vetélés" kategóriában van a kérdés, akkor valószínűleg spontán abortuszról van szó! Amúgy ebben az esetben is áll a fenti állításom, csak természetesen nem a kérdezőre vonatkoztatva!
2014. jan. 8. 11:36
 7/20 anonim ***** válasza:
6-os: Nem spontán vetélésről van szó, nézd meg a belinkelt kérdést, azt is a kérdező írta ki.
2014. jan. 8. 11:43
 8/20 anonim ***** válasza:
54%
2-es: nincs igazad, mert vetélésnél magától kinyílik a méhszáj, amin távozik a vér, abortusznál viszont tágítják, mivel a zárt méhszáj védi a babát. Nekem is vetélésem volt, vittek a műtőbe és másnap mehettem haza. Ez a része gondolom megegyezik, az, hogy mennyi ideig és hogy tágítanak, arról nem tudok semmit, meg ahogy olvastam korábbi hozzászólásokban, előtte van egy hosszasabb adminisztratív rész is és fizetni is kell.
2014. jan. 8. 12:00
 9/20 anonim ***** válasza:
83%
hogy jön már megint ide az, hogy van akinek meg nem sikerül? nem kellene az összes ilyen kérdésben fanyalogni
2014. jan. 8. 12:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
8-as, neked nincs igazad. Csak tudom, mit csináltak velem, egyébként tájékozódj jobban, mielőtt hülyeségeket írsz. Van befejezett és befejezetlen vetélés. Az enyém az utóbbi eset, 7 hetes volt, és egy picurkát sem volt megnyílva a méhszáj. Ha pedig már szült, hiába abortusznak hívják ebben az esetben az eljárást, nem fog lamellát kapni.
2014. jan. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!