Már egyszer szültem. Nem sokára lesz egy abortuszom. Így hogy szültem már, hogy zajlik az egész?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 11:14
1/20 anonim válasza:
Miért van szükség az abortuszra?
Én több mint 3 éve küszködök h teherbe essek más meg elveteti. Igazságtalan az élet.
Aki akarja nem sikerül aki nem akarja annak sikerül.
2/20 anonim válasza:
Az a különbség, hogy ha szültél már, előtte nem tágítanak. Az adminisztratív részt nem tudom, mert nekem vetélésem volt műszeres befejezéssel, de az eljárás ugyanaz. Reggel bementem a kórházba éh gyomorral, felvittek a műtőbe, altattak, és megcsinálták. Délután mehettem haza.
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Első válaszoló!
Ez olyan h dögöljön meg a szomszéd tehene is mi??? A kérdező arról nem tehet h neked nem jön össze! Nem ez volt a kérdés! Eléggé megkeseredett lehetsz már. Ha kicsit magadba néznél és rendet tennél a lelkedben, nem csak másokat kritizálnál lehet békére lelnél és összejönne neked is baba.
Kérdésre válaszolva annyi h már csak 1 napig tart nem teszik fel a pálcikát!
5/20 anonim válasza:
Helytelen szomorkodni három év sikertelenség után, de helyes élő embriót abortáltatni. Anyám borogass! Milyen világ ez? Hányinger!
6/20 anonim válasza:
Viszont ha a "vetélés" kategóriában van a kérdés, akkor valószínűleg spontán abortuszról van szó! Amúgy ebben az esetben is áll a fenti állításom, csak természetesen nem a kérdezőre vonatkoztatva!
7/20 anonim válasza:
6-os: Nem spontán vetélésről van szó, nézd meg a belinkelt kérdést, azt is a kérdező írta ki.
8/20 anonim válasza:
2-es: nincs igazad, mert vetélésnél magától kinyílik a méhszáj, amin távozik a vér, abortusznál viszont tágítják, mivel a zárt méhszáj védi a babát. Nekem is vetélésem volt, vittek a műtőbe és másnap mehettem haza. Ez a része gondolom megegyezik, az, hogy mennyi ideig és hogy tágítanak, arról nem tudok semmit, meg ahogy olvastam korábbi hozzászólásokban, előtte van egy hosszasabb adminisztratív rész is és fizetni is kell.
9/20 anonim válasza:
hogy jön már megint ide az, hogy van akinek meg nem sikerül? nem kellene az összes ilyen kérdésben fanyalogni
10/20 anonim válasza:
8-as, neked nincs igazad. Csak tudom, mit csináltak velem, egyébként tájékozódj jobban, mielőtt hülyeségeket írsz. Van befejezett és befejezetlen vetélés. Az enyém az utóbbi eset, 7 hetes volt, és egy picurkát sem volt megnyílva a méhszáj. Ha pedig már szült, hiába abortusznak hívják ebben az esetben az eljárást, nem fog lamellát kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!