Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Már egyszer szültem. Nem...

Már egyszer szültem. Nem sokára lesz egy abortuszom. Így hogy szültem már, hogy zajlik az egész?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
Az 1-es válasz valóban szánalmas, de nagyon. Ilyen gondolkodással, jobb, ha nem is szül gyereket, az élet valamiért bünteti. Vagy lehet, hogy tinédzser korában télen nem kilátszó csípővel kellett volna rohangálni és akkor most már babázhatna!!
2014. jan. 8. 12:47
 12/20 anonim ***** válasza:
32%
Uh, 11-es! Micsoda osztás! Ez igen. Ennyire futotta? Hogy jön ide a válaszoló öltözködési szokása? És honnan tudod te, hogy ő hogyan öltözködött! Komolyan mondom! Elítéled az ítélkezést, holott te ugyanazt csinálod! Gratulálok neked is!
2014. jan. 8. 13:35
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

Senki nem mondta h helyes amit a kerdezo tesz! De nem kioktatasert jott vagy egyeb dolog miatt! A kerdesre erdemben valaszolni nem tudtal de magadra hivtad a figyelmet a te problemad kerult eloterbe! Ha annyira sajnaltatni akarod magad tegy fel egy kerdest es vitasd meg sorstarsaiddal. Attol h o elveteti vagy sem neked nem lesz gyereked. Igazsagtalan az elet de te se vagy jobb ember ha most itt mocskolodsz!

Az meg h mar hol tart a kerdes a te hibad. Ide jottel kotekedni es sajnalkozni. Ez normalis viselkedes? Kicsit tenyleg nezz magadba!

2014. jan. 8. 21:48
 14/20 anonim ***** válasza:
23%

Első vagyok.

Kösz a sok támadást de én nem bántó jelleggel írtam. Csak sok olyan ismerősöm van és itt az oldalon is akik Isten tudja hány lombikon vannak túl sikertelenül.

Szánalmas h az öltözködéssel jönnek egyesek. Ahogyan az is h megkeseredettnek hisznek.

Úgy gondolom sok velem egy helyzetben lévő írt volna olyat h örülne ha ő lenne terhes.

Kívánom a sok szerencsétlennek amelyik osztogat h nézzen jó mélyen magába és örüljön h neki könnyen sikerült.

A kérdezőnek meg csak annyit h biztos van oka rá de más örülne ha teherbe tudna esni.

Mindenesetre nem bántó szándékúnak gondoltam a válaszom.

Csak gondoltam más is látja h rengeteg nő küzd és jár meddőségi központokba illetve műtétekre ahhoz h teherbe essen. Aki itt szánalmasnak tartott valószínűleg nem élt át ilyet.

Mindenesetre örültem az idióta kritikáknak. Ebből is csak tanultam h mennyi rossz indulatú ember van.

2014. jan. 8. 23:31
 15/20 anonim ***** válasza:
51%
Itt meg mónika g te kezdted a sajnaltatast es meg mindig azt csinalod. Nem tamadott volna senki teged ha mondjuk valaszoltal volna is. Tiszta kotekedesbol nyitottad meg a kerdest. Akkor ki is a rosszindulatu? Meg ki kivan masnak rosszat? Irigyseg es harag rengeteg van benned. Tedd magad tul ezen talan osszejon a baba is. Arrol meg senki nem tehet h masnak sikerul neked meg nem. Nem tartom meg mindig helyesnek h vki elveteti a babat de mi kozom hozza? Ra beszelni nem fogom h artsa meg mert nem az en gondom, felelossegem utana felnevelni. Senki nem johet ahhoz h mason itelkezzen. Te megis inkabb idejottel es sajnaltatni kezdted magadat. Ez jobb? Minden ilyen jellegu kerdesnel megjelenik egy hozzad hasonlo megkeseredett no. Es hiaba irod h hem vagy az, hidd el az vagy. Minden egyes szavadbol arad az irigyseg, feltekenyseg es a rengeteg keseruseg. Ha meg errol akarsz vkivel beszegetni meg mindig azt mondom nyiss uj kerdest ebben a temaban. Ott kibeszelheted magadbol az onzo abortuszosokat es az elet igazsagtalansagat h nekik sikerul neke dmeg nem. De valld be oszinten marhara nem ide tartozik a te gondod!
2014. jan. 9. 07:05
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
de, önzőség itt a saját problémáidról beszélni, nézzél te magadba 1-es. Nem a te bajaidról volt szó, és az élet már csak ilyen igazságtalan. Gondolom nem háborogsz és sajnálkozol azon, hogy te milyen körülmények között élsz, más meg éhezik. Csak mert igazságtalan az élet? Te így jártál, másnak meg más a baja. Attól nem kell még minden ilyen jellegű kérdést telesírni a saját bajoddal.
2014. jan. 9. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:
15 vagyok vmit elirtam keresztnevet veletlenul tett be nekem a tabletem. Nem akartam ilyesmit irni eliras volt.
2014. jan. 9. 09:39
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Ugye spontán vetélésed lesz? Mert ha nem,akkor nagyon nehéz lesz arra az élő gyermekre ránézned az abortusz után, hogy a rá hasonlító tesójának meg nem szavaztatok életet...

Sajnálom, de a pokol vár rád.

Mindig van más lehetőség, segítünk!

2014. jan. 9. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

14-es, te is elg rosszindulatú vagy, már az első válaszodban is látszik. A Kérdező nem tehet arról, hogy neked nem jön össze a gyerek. Inkább azon gondolkodj el, hogy min kellene neked változtatni vagy milyen életmódod lehetett, hogy nem jön össze a gyerek.

Ja és köszi, nem érzem magam szerencsétlennek, van már 2 kisgyerekem és jön a 3. babám. Ismerek olyanokat, rokonságban is, akiknek nem jön össze a baba, sajnálom őket, együttérzek velük, de azt egyszerűen nem tudom elviselni, mikor egy nő szerencsétlenségében mert nem lehet gyereke, lenézi azt, akinek lehet, de valamilyen oknál fogva nem tudja megtartani.

Ugyanakkor te vagy még az a kategória, aki már olyan keserű, hogy már azt is lenézi, aki esetleg nem havi 500 ezres fizetésre vállal 2-3 gyereket, hanem kevesebbre, neked meg egy sincs a havi több százezres fizutokra!

2014. jan. 9. 17:39
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

Elsőnek: Ne gondolj erre, hogy nem sikerül a baba. Három év sok idő várni és reménykedni, de nem a legtöbb. Van, aki többet várt és utána összejött a baba természetes úton. Ne ez legyen minden gondolatod. Sportolj sokat, egyél egészségesen igyál a ciklusod első felébe cickafark a másodikban pedig palástfű teát. Néha bodzát és kamillát is. Jógázz, beszélgess barátnőkkel. Ne csak erről. Az, ha valaki teherbe esik és nem tudja vállalni a babát legalább olyan rossz, szomorú, stb., mint az, hogy te vágysz rá és nem sikerül. Semmi irigyelni való nincs azokon a nőkön, akik arra kényszerülnek, vagy azt hiszik, hogy arra kényszerülnek, hogy abortálják a gyereküket. A legtöbbjüknek több, mint megterhelő ezután ezzel együtt élni. Sőt talán mindenkinek, csak valakinél tudatossá válik, valakinél tudattalan marad.

Nyugodj meg. Találj hobbikat. írj mesét a jövendő babának. Babázz máshol. Önkénteskedj a rákos gyerekeknél, olvass mesét a gyerekosztályon, menj el árvaházakba, gyűjts ajándékot. Vigyázz olyan anyukák gyerekeire, akik nem tudják megfizetni a babysittert, de segítségre van szükségük. Csinálj sok minden mást.

Akkor vársz babát, amikor te akarsz. Lehet, hogy egyelőre a szívedben és nem a pocakodban várod,de ez változni fog, bízz ebben!

Kedves kérdező:

Nekem volt egy vetélésem a második és a harmadik-negyedik (ikrek) kisfiaim között. Akkor nem tágítottak, azt mondták, azért, mert már szültem. Egyébként pl. szlovákiában, ausztriában nincs előzetes tágítás éber állapotban, csak altatásban és ugyanúgy egynapos a nem szült nőknél a vetélés befejezése. ez elvileg kevésbé fájdalmas, de sajnos kevésbé kíméletes is a méhszájnak.

ha vetélés befejezésének állsz elébe, akkor kitartást, sajnos sok nő esik át ilyesmin. Mihamarabbi testi lelki felépülést. Ha te választod az abortuszt ugyanezt kívánom kiegészítve azzal, hogy nagyon nagyon jól gondold meg ezt a döntést. Ne hozd meg hirtelen felindulásból,pánikban.

2014. jan. 10. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!