Természetes vetélést lehet valahogy "siettetni'? Nem szeretnék kaparast..
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 20:02
1/10 anonim válasza:
Nem lehet siettetni, de nem kell beleegyezned a kaparàsba. Nekem 7 nap volt az első pecsètelő vèrzès ès a tènyleges vetèlès közt.
2/10 A kérdező kommentje:
En mar kb 6 napja nem vérzek semmit,de addig majdnem mindennap..1 hete voltam dokinal akkor üres petezsákot latott,mondta h hamarosan beindul a vetélés,ha nem fog akkor kórház es kaparás..
2021. dec. 26. 20:36
3/10 anonim válasza:
Nem lehet sietettni. Én 2 hét múlvara kaptam időpontot missed ab-ra, és ahogy a kórházban felfekudtdem a vizsgáloasztalra, ott mondta a doki hogy most indult el magától, ahogy megvizsgalt. De a kaparast végrehajtottak.
4/10 A kérdező kommentje:
Altatás volt vagy erzestelenítes? Ereztél valamit?
2021. dec. 26. 20:44
5/10 anonim válasza:
Szuri volt, testsuly arányos altató. Abszolút nem éreztem semmit. De ez 14 éve volt, azóta már van egy 13 éves lányom.
A lelki része volt nagyon nehéz, testileg semmi nem volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!🙏🤍
2021. dec. 26. 20:49
7/10 anonim válasza:
Nincs mit. Kitartás és egészséget kívánok nektek. 🙏❤️
8/10 babingo válasza:
Legyetek egyutt a paroddal, az megindithatja...szornyu erzes, amin atesel, tudom 🥺
9/10 anonim válasza:
Nekem se indult be a vetélés magától pedig 5 hétig véreztem. Sajnos engem rosszul kapartak ki és szenvedtem utána. Ikrek voltak és csak egy petezsákot kapartak ki, a másik kiesett magától hónapok múlva. Rengeteget görcsöltem. Maga a műtét fájdalommentes volt. Utána volt szörnyű, hogy bent hagyták..
Kontrollra vissza se engedtek, a Covidra fogták, meg hogy ha nincs komoly panaszom akkor ne menjek vissza.. Nekem nagyon rossz élményként maradt meg. Azóta volt egy vetélésem újra, az szerencsére magától kiürült.
10/10 anonim válasza:
Nekem 20 napra a missed abortion megállapítása után indult be a vetélés, addig a testem fenntartotta a terhességi állapotot. Két napra rá kaptam volna meg a gyógyszert (abortusz tabletta, nem Magyarországon élek). Szerencsére végül nem kellett. Sajnos a második baba is elment, leállt a szíve. A másodiknál a vetélés hamar beindult, szinte azonnal. Minden terhesség és vetélés más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!