Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki mennyi időt várt 2 vetélés...

Ki mennyi időt várt 2 vetélés után a babaprojecttel? A szervezetnek is kell még idő, megviselte a 2 terhesség?

Figyelt kérdés
Jártam kivizsgálásokon, kiderült hogy véralvadási probléma van, szóval szúrnom kell majd a következő terhességemnél magam. Ennek tudatában szeretnék lassan belevágni újra a babaprojectbe. 2 hónapja volt a vetélésem. Érdemes még várni?

#babaprojekt #2vetélés
2021. nov. 3. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Te érzed, hogy készen állsz-e. Nekem lelkileg kellett egy év 2 vetélés után, hogy bele tudjak vágni a babaprojektbe újból. Ha úgy érzed, hogy neked menne már most, és az orvosod is támogat, akkor miért ne?
2021. nov. 3. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából személy szerint úgy érzem, hogy 1 éve próbálkozunk a babával, és mikor ezt a döntést meghozza valaki, szerintem onnantól kezdve gyerekre vágyik. Nekünk 1 éven belül 2x összejött, de nem maradtak velünk. Én úgy érzem, hogy így hogy ez kiderült, talán lelkileg is készen állok az újabb terhességre, bízva abban hogy tényleg "csak" ennyi probléma volt, hogy injekciózzam magam.
2021. nov. 3. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia, spontán veteltel vagy műtéti befejezés volt? Azért kérdezem mert két hete volt egy műtéti be fékezésem első terhességem volt, 6 hetesen meg állt a fejlődésben 11 ik hétben műtöttek, nyilván mint mindenki én is felek hogy újra megtörténik, mi a neve ennek a vizsgálatnak? Illetve miket érdemes meg nezetni?
2021. nov. 5. 04:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Az első műtét volt áprilisban, a 2. spontán szeptemberbe. Trombózis panel a vizsgálat neve.
2021. nov. 5. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen akkor a kontrolon kérni fogom az orvosomtol a vizsgálatot, jó ilyen tapasztalatokról tudni
2021. nov. 5. 09:26
 6/7 A kérdező kommentje:
szerintem 1 vetélés után még nem írják ki TB alapon, a kettőre is van aki húzza a száját, mivel habituális vetélés 3 után számít.
2021. nov. 5. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Magán orvoshoz jarok, nem probléma halistennek
2021. nov. 5. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!