Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » A terhes barátnőmnek vérzései...

A terhes barátnőmnek vérzései vannak. Ha ez vetélés, akkor a folyamat közben teherbe eshet, vagy biztonságos nem védekezni?

Figyelt kérdés

8 hetes terhes. Tegnap este kezdődött a vérzés és másra nem tudok gondolni személy szerint. Okozhatja más dolog?

Visszakanyarodva a témára, ma szexeltünk és csak utánna kapcsoltam, hogy nem húztam óvszert, mivel ugye terhesség közben nem kell emiatt aggódni. Viszont ha kiderül, hogy elvesztettük a babát, abban az esetben jó ideig nem szeretnénk egy újabba belevágni...

2021. aug. 27. 17:15
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szintén ezt kívánom!
2021. aug. 29. 21:19
 32/37 anonim válasza:
Keressetek minél előbb magándokit (ha nem ő adta az időpontot).
2021. aug. 29. 21:31
 33/37 anonim ***** válasza:
69%
Hogy lehet ilyen b@roms@got egyáltalán kérdezni? Kb. "A meglehet-e enni a sz@rt?" kategória. Hogy vagytok képesek ennyi ésszel szexszelni? Felfogod egyáltalán, hogy mennyire ostobák vagytok? Komolyan mondom, nem gyakran találkozom ilyen.... Hát szó sincs rá. Mint az értelmi, úgy az erkölcsi értékrendetek is egyenlő a nagy büdös nullával. Egy kisgyerek szintjén vagytok...
2021. aug. 29. 22:14
 34/37 anonim válasza:
76%
32es vagyok. Nem akartam leirni az en tapasztalatom (bocsanat az ekezetekert). Szoval... Nalunk megtortent ami megtortent... Kiderult, hogy pozitiv vagyok. Elontott az aggodalom, feles es idegeskedes. Hozza teszem 26 vagyok de csak akkor meg a parommal 6 honapja voltunk egyutt. Uj munkahely, lakas, varos stb.. Gondoljatok jol at a dolgot, ha meg sincs akkora nagy baj, csak 'szimpla' verzes volt, hogy biztos elakarjatok-e vetteni a babat, mert hidd el a parod honapokig olyan nagy lelki traumaba fog szenvedni ( ha egytalan eszre veszed), hogy a vegen meg pont te fogsz szakitani vele! Mi 100szazalekig szerettuk volna a babat es akartuk is miutan kiderult. De azt az erzest senkinek nem kivanom miutan kimondta a doki, hogy megallt a szivverese. Ez lassan 1 honapja. A mai napig szenvedek miatta. Nem akartatok de o nem veletlenul akart jönni. Minden esetre akar hogyan is vezodik/vegzodott a dolog... Fel a fejjel menni fog ez mindkettőtöknek!!
2021. aug. 29. 22:55
 35/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó. Hasonló a helyzetünk, miképp mi csak 3 hónapja vagyunk együtt és ő 25 éves.

Ő velem ellentétben nagyon szerette volna megtartani a babát, de én nem állok készen és ő is úgy érzi, hogy még nem áll készen, ezért megegyeztünk az abortuszban. De jöttek a vérzések... Ez nem az első vetélése, ezért szerencsére nem viseli annyira meg.

Mi úgy állunk hozzá, hogy először házasodjunk össze - ha van annyira erős a szerelmünk, hogy eljussunk a házasságig, és utána jöhet egy gyerek. Annyi "kikötése" van, hogy 30 éves koráig szeretne - amivel én is rendben vagyok. Ez 5 évnyire van, ami úgy hiszen elég idő egy érett, biztos alapokon álló kapcsolathoz és felkészülni a szülővé válásra.

Sok sikert nektek!

2021. aug. 30. 14:05
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben, ha nem az első vetélés, ajánlott lenne egy kivizsgálás, hogy mi lehet a probléma, hogyha majd élesben szeretnétek gyermeket, ne forduljon többet elő.
2021. aug. 30. 14:54
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Elég régi a kérdés, és sokan beléd kötöttek, Kérdező, de próbálok a kérdésedre válaszolni. Vetélés közben nem tud teherbe esni a barátnőd, mert egyrészt épp lelökődik a nyálkahártya, amibe a megtermékenyült petesejt be tudna ágyazódni, másrészt nem ovulált a terhesség miatt, így nincs is minek megtermékenyülnie.

De nagyon kérlek, ne szexeljetek, míg vetél, mert nyitva van a méhszáj, és könnyen feljuthatnak a fertőzések. Oldjátok meg behatolás nélkül, biztosan várni kell pár hetet, ha meg kell műteni, ha nem, hogy záródjon a méhszáj. Utána pedig védekezzetek rendesen, míg nem aktuális a baba, annyi stresszt meg tudtok spórolni vele.

2021. szept. 3. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!