A terhes barátnőmnek vérzései vannak. Ha ez vetélés, akkor a folyamat közben teherbe eshet, vagy biztonságos nem védekezni?
8 hetes terhes. Tegnap este kezdődött a vérzés és másra nem tudok gondolni személy szerint. Okozhatja más dolog?
Visszakanyarodva a témára, ma szexeltünk és csak utánna kapcsoltam, hogy nem húztam óvszert, mivel ugye terhesség közben nem kell emiatt aggódni. Viszont ha kiderül, hogy elvesztettük a babát, abban az esetben jó ideig nem szeretnénk egy újabba belevágni...
Aha...szóval ti igazából örültök is ennek a vetélésnek. Ritka idióta emberek vagytok. Miért nem húztál gumit ha nem akartatok gyereket?
Barátnőd is megéri a pénzét...összeilletek
Mi az hogy nem akar? Hívsz mentőt, az meg elviszi és kész
Ha ellenkezik, még egy pszichiátriai látogatást is megnyer
Remelem vágod hogy ebbe bele lehet halni … ha tényleg vetélés van és nem ürül ki teljesen és dokihoz sem megy akkor hello …
Vagy ha éppen annyira vérzik amit ti nem feltétlen fogtok tudni felmérni főleg ennyi neutronnal hogy meg szexeltek is közben … el lehet vérezni de hajrá dugjatok tovább
Istenem :'( én mindent megadtam volna, hogy megmaradjon a pici babám... :'( A szexuális élet ilyenkor normális esetben, senkit nem érdekel...
A szívem facsarodik, hogy ehhez a kiíráshoz érkeztem.
28-as.
Sajnalom,hogy ilyet kell olvasnod, es azt is, amit ateltel. Kivanom,hogy hamarosan teljesuljon a vagyad,de addig is foglalkozz magaddal es csinalj olyan dolgokat,amik boldogga tesznek. Meglatod,amint lelkileg erosodsz a jo elmenyektol a baba is meg fog erkezni.
28-as Nekem is fura hogy valakit a szex érdekel ilyenkor főleg...
Nekem is volt idén Májusban kémiai terhességem és én is mindent megtettem pedig hogy megmaradjon de nem sikerült mégsem míg mások nézdd meg mibe vannak...
Remélem mindannyiunknak sikerül akik tényleg akarják a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!