A terhes barátnőmnek vérzései vannak. Ha ez vetélés, akkor a folyamat közben teherbe eshet, vagy biztonságos nem védekezni?
8 hetes terhes. Tegnap este kezdődött a vérzés és másra nem tudok gondolni személy szerint. Okozhatja más dolog?
Visszakanyarodva a témára, ma szexeltünk és csak utánna kapcsoltam, hogy nem húztam óvszert, mivel ugye terhesség közben nem kell emiatt aggódni. Viszont ha kiderül, hogy elvesztettük a babát, abban az esetben jó ideig nem szeretnénk egy újabba belevágni...
De nem fogjàtok fel hogy ez a csajra nézve is veszélyes?
Hány évesek vagytok, 16?
A nőd meg egy szánalom hogy ilyenkor b..szatja magát...
6-ára kapott időpontot mire? Abortuszra vagy vizsgálatra?
Mindenképpen nézesse meg magát a következő napokban, mert ha rosszul ürül, baja lehet belőle.
Az lehet, hogy saját maga idézte elő a vetélést?
Hú, de felelőtlenek vagytok.
Nem akarok látatlanban ítélkezni, de szerintem a párod és te is mindent megtettetek, hogy az a baba elmenjen. Most igazán örülhettek, nem érdemelt ilyen szülőket, mint amilyenek ti lettetek volna!
Nem kellene felelőtlenül kefélni, ha nem akartok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!