Beutalt a nőgyógyászom ambulanciára a szülészeti
kórházba missed ab miatt, elmentem és elküldtek?
Figyelt kérdés
A nőgyógyász azt mondta nem kell időpontot kérnem mert muszáj megnézniük, de odamentem és megkérdezte az orvos hogy mégis mit keresek itt, ha nincs panaszom? Menjek és kérjek időpontot és majd megnéznek.
Ez normális dolog? Kb 3 hete elhalt a magzat, és hagynak így hazamenni vizsgálat nélkül?
Ki írta, hogy természetes? Ha nincs panaszod nem műtenek meg és időpontot adnak, ennyi. Azt mindig mondják, ha hirtelen erős vérzés és görcs lép fel akkor azonnal kórház és befejezik műtéti úton. Ha odamész úgy, hogy nincs vetélésre utaló tüneteid, akkor bizony időpontot fognak csak adni, mert ha falhoz is csapod magad se fognak veled semmit se csinálni. Én személy szerint imátkoztam, hogy ne kelljen egy hetet várnom, ahogy írtam (18-as válaszoló vagyok) hamar beindult magától utána a vetélés, nem várta ki a kiírt időpontot.
2021. jún. 15. 13:59
22/28 anonim válasza:
Igen, időpontot adnak, de ha értelmezitek neki azt SE adtak... :) nem kell lepontozni, azért mert leírtam a saját sztorimat :) Hogy vannak ilyen nők, hogy vetélés a téma, és lepontozzuk egymást, miközben mindenki tudja mennyire megterhelő lelkileg. Kicsit el lehetne gondolkozni milyen világban élünk. Az én történetem akkor is ez volt, hiába pontozgattok :)
2021. jún. 15. 14:25
23/28 anonim válasza:
22!
Nekem sem adtak időpontot, nekem is úgy kellett kérnem... a mai világban hol van olyan ellátás (ami nem sürgősségi), ahol csak besétálsz és már vizsgalnak is?! Sehol.
Kérdező is írta, neki is elmondták, KELL időpontot kérnie. Neked szerencséd volt. Te rugózol ezen.
2021. jún. 15. 14:36
24/28 anonim válasza:
22, nekem sem az orvos adott időpontot, hanem a portán kellett kérnem. Gondolom a kérdezőnek is így kell eljárnia. Nem értem mi a gondod. Te is időpontot kaptál először, ez minden kórházban így van. Ha beindul a vetélés akkor mindenhol 10 percen belül megműtenek, írom ezt úgy, hogy velem is ez történt és államiban voltam. Ha elönt a vér, akkor nem szoktak ezzel játszani, de ha nincs ilyen jellegű panasz az időpont kérés idejében, akkor sajnos időpontra kell várni amíg nem rosszabbodik a helyzet, ez a magyar egészségügyben szerintem már nem olyan meglepő.
2021. jún. 17. 11:00
25/28 anonim válasza:
kérj időpontot,válcsál orvost. hogy vagy?
2021. aug. 23. 12:56
26/28 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2021. aug. 23. 13:46
27/28 A kérdező kommentje:
Megtörtént a műtét pár napra rá, hogy megnéztek. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!