Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Beutalt a nőgyógyászom ambulan...

Beutalt a nőgyógyászom ambulanciára a szülészeti kórházba missed ab miatt, elmentem és elküldtek?

Figyelt kérdés

A nőgyógyász azt mondta nem kell időpontot kérnem mert muszáj megnézniük, de odamentem és megkérdezte az orvos hogy mégis mit keresek itt, ha nincs panaszom? Menjek és kérjek időpontot és majd megnéznek.

Ez normális dolog? Kb 3 hete elhalt a magzat, és hagynak így hazamenni vizsgálat nélkül?

2021. jún. 11. 09:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnállak :(

Tudom szörnyű. Az első covid hullám alatt 2 hónapig halott embrióval mászkáltam. 6 hetesen volt szívhang, majd kb másnap leállt, mert 6 hetesnek felelt meg. 13 hetesen mehettem a genetiakira, ott derült ki. Hazaküldtek ezek után, majd 1 hét múlva műtét. Kikészültem. Nem elég hogy elvesztettem, de bennem volt így. Borzalmas volt. Aztán egyik éjjel elvetéltem otthon.Mentőt hívtam, mert rengeteg vér jött. És még mindig nem csinálták meg a műtétet. Hátha kiürül magától.

Persze nem ürült ki.

Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy nem lesz semmi baj. Szerencsére a természet úgy oldotta meg, hogy még nem tud bajt okozni. Csak a tudat :(

2021. jún. 11. 10:50
 12/28 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy nem ma fog műteni, csak reméltem azért megnéz. :/

Jézusom utolsó, nagyon sajnálom! :(

2021. jún. 11. 11:02
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Rohadékok, hogy így bánnak az emberekkel. :(
2021. jún. 11. 11:12
 14/28 anonim ***** válasza:
75%
#10 Ne állítsuk már be normálisnak, ami nagyon nem az! Igenis, az orvos felesküdött a gyógyításra. Lehet, hogy jogilag elküldheti a pácienst, de hogy tud az ilyen tükörbe nézni? Ott egy kismama halott magzattal a hasában. Nyilván az elhalt magzaton nem nagyon van mit nézni és a legújabb ajánlasok szerint az a jobb, ha magától indul meg a vetélés. De ezt el lehet magyarázni normálisan. Esetleg be lehetett volna fektetni a kismamát, hogy legalább kéznél legyen a szakorvos, amikor megtörténik a vetélés.
2021. jún. 11. 11:39
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

14!

De ha sajnos ha nem, ez a normális....igen, a doki felesküdött a gyógyítasra. A terhes nőnek van baja?! Nincs, veszélyben sincs. A magzatot visszatudja hozni?! Nem... akkor kit vagy mit gyógyítson?

Igy is folyamat teltház van a kórházakban, az időpontosokat sem tudják ellátni sokszor normálisan, ne varjuk már el tőle, hogy soronkívül behívja csak azert, hogy a hölgy mégegyszer ránézhessen... ha eljön a műtét, akkor úgyis megnezik, anélkül nem is állnak neki.

Teny, lehetett volna emberségesebb, de semmi szakmai hibat nem követett el ezzel, hogy nem nézte meg, ergo a betegjogi képviselő se nagyon jöhet szóba.

Befektetni. Mégis meddig, vagy minek?! Én 2 hétig éltem a tudattal, hogy műtét lesz, eszem ágaban sem volt befeküdni. Attol jobb?! Ott sem csinalnak mást vele, mintha otthon feküdne, viszont lehet mástól veszi el a helyet. Hameg beindul a vetélés, kell egy mentőt hívni, nem fogják elküldeni.

Ez egy műtét, nem csak egy vizsgálat, erre rá kell készülni.... időpontal, előzőleg vizsgálatokkal. Nem csak besétál azt túl van rajta.

Mondom ezt ismét úgy, hogy bennem még friss az élmény, ugyan ezen mentem át, mint a kérdező...

10es voltam.

2021. jún. 11. 11:52
 16/28 anonim ***** válasza:
77%
De, a betegjogi képviselő előjöhet akkor is, ha az orvos szakmai döntésében nem volt hiba. Egyrészt a beszédstílus miatt - a boltban is írok a vásárlók könyvébe, ha az eladó egy bunkó paraszt. Másrészt a betegnek joga van a megfelelő tájékoztatáshoz is, tehát igenis el KELL mondania, hogy mit és miért tesz vagy nem tesz az orvos, és úgy kell elmondania, hogy a beteg ezt meg is értse.
2021. jún. 11. 12:13
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

15

Segítek mert látom nem vagy tisztában azzal, mit is csinál a betegjogi képviselő.

[link]

2021. jún. 11. 12:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egy hétre adtak időpontot missed abra (Pécs). Hát nem kellett megvárni meg aggódnom, mert 1 nap se telt el az időpontkérés után és megintult spontán a vetélés. Számomra is durva, hogy miért nem műtenek legalább másnap ha nem is még aznap... Én még pluszban véreztem is amikor az időpontot kértem és meg is vizsgáltak, de azt mondták ez még nem vészes még dolgozni is engedtek volna... Hát köszi.. De akkor ahogy olvasom máshol sem jobb a helyzet.
2021. jún. 14. 12:56
 19/28 anonim ***** válasza:
20%
Hát én nem értem akik azt írják hogy természetes hogy időpontra kell menni. Most áprilisban éltem át ugyan ezt, magánba voltam, kiderült hogy elhalt 6 hetes korban, de én már 9 hetesen voltam ezen a vizsgálaton amikor megtudtuk. Besétáltam a kórházba, úgy hogy se pcr teszt, se oltás semmi nem volt. Odaadtam a papírt, 10 perc múlva már néztek uh-n, és vettek vért és vizeletet is. 1 hét múlva kaptam időpontot a műtétre, de 2 nappal a vizsgálat után beindult, nagyon véreztem, bementünk és be is fejezték műtéttel. Szóval nem tudom ezek milyen kórházak, ezek soron kívüli dolgok, nem tudsz időpontot olyanra kérni, amit nem tudsz hogy bekövetkezik, amikor meg már bekövetkezett, akkor meg azonnal meg kell nézniük.
2021. jún. 15. 09:16
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

19!

Azért ne hasonlítsuk össze a spontán vetélést azzal, amikor nem indul be magától...

Te is írod, 1 hét múlva lett volna a műtéted....

2021. jún. 15. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!