Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tényleg ilyen sokáig tart a...

Kiwi66 kérdése:

Tényleg ilyen sokáig tart a gyógyulás? Már 6 napja volt egy elhalt magzat miatt missed ab. műtétem, de a görcsök és a vérzés csak nem akar alábbhagyni.

Figyelt kérdés
A korházba is voltam már ahol műtöttek de ott csak ergam cseppet és augmentint írtak fel. Nagyon sok a vér még most is a 6.napon és eléggé darabos is. Mi tévő legyek? Keressek fel egy másik nőgyógyászt? Vagy ez normális és majd elmúlik?

2015. nov. 26. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Keress fel egy dokit, nehogy baj legyen! Jobbulast!!!
2015. nov. 26. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,én is azt gondolom mielőbb egy másik dokit kell keresnem,de ez már csak holnap reggel lehetséges sajna :(
2015. nov. 26. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
majd ird meg, hogy volt e valami kulonleges oka hogy ennyi ideig tartott a gyogyulas vagy ez termeszetes.
2015. nov. 26. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Másnap elmentem a nőgyógyászomhoz ahogy írtam,és azt mondta persze hogy nem normális ez a vérzés irány a műtő megint. A korházba persze azt kérdezték miért csak most jöttem. Erre én ,de hát már voltam itt!!!! Na mindegy...még vizsgálat még papir munka és nem is kellett semmit sem várnom azonnal megműtöttek. azóta egy csepp vér sem jött ki belőlem,ÉS SEMMI bajom,végre jól vagyok.
2015. nov. 30. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Orulok h jobban vagy!!
2015. dec. 2. 00:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,hogy írtál,kedves vagy. pusszantás,szia.
2015. dec. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!