Missed AB után milyen vizsgálatokat csináltassak? Mit és kivel nézessek meg a véremben? Kérek Mindenkit, ha tud ajánljon nekem Budapesten vagy Tatabánya környékén becsületes, jó dolgozó, nem pénzéhes nőgyógyászt, endokrinológust és körzeti orvost!
Sziasztok!
Nekem most volt sajnos Missed AB műtétem Ikrekkel 12 hét után február 19.-én.
92 óta szedem az L-Tyroxint.
A menstruáció kimaradása és a fogantatás között voltam vérvételen december 8.-án, ahol a TSH 0.068 volt, a szabad tiroxin meghatározás pedig 25.29.
A Babák 3 évi próbálkozás után fogantak meg és nagyon boldogok voltunk.
A pajzsmirigy gondozóba 01.28.-ára kaptunk időpontot, ahol legnagyobb meglepetésemre nem akartak levenni TSH-t és a majdnem 2 hónappal ezelőtti vérvétel eredmény értékelésével 150 mg-ról 100-ra lecsökkentették az adagomat.
Az egyik Baba megállt a fejlődésben 02.08-9.-e körül.
Mentem mindenhová, de sajnos senki nem akart segíteni.
Február 15.-én állítólag megállt az egyik Babám szivecskéje.
Ekkor felkerestem több kórházat is, hogy mentsék meg a még életbenlévőt, nem baj, ha hasfalat kell vágni, de mindenhol azt a választ kaptam, hogy nem érdemes.
Állítólag azzal egyidejűleg, hogy az egyik Babám szíve megállt, a másik Baba fejlődése is megállt.
Hiába voltak kétpetéjüek, (minden UH-on össze voltak bújva, látszott rajtuk, hogy már szeretik egymást).
2010. 02. 16.-án a Humán chorion-gonadotropin 12772 volt, ami állítólag 12 hetes élő ikerterhességnek felel meg.
Nagy harc árán sikerült levetetnem a Thyreoid Stimuláló Hormonomat, ami 9,700 lett.
19.-ére állítólag leállt a másik Babám szívdobbanása is.
Azóta megvolt a Missed AB műtétem és érdekes, hogy műtét után meglátogatott a strummagondozó orvosom, Akinek hiába könyörögtem azelőtt, hogy intézze el a vérvételt, inkább 150-ről 100-ra csökkentette az adagomat.
Vajon ezért haltak meg a Babáim???
Ezekután milyen vizsgálatokat csináltassak?
Senkinek nem kívánom ezt a lelki kínt, amilyen űrt hagytak a Babáim.
Ráadásul úgy érzem, hogy Családomban senki nem olyan megértő, mint amire most szükségem lenne.
Köszönöm, ha írtok nekem!!!
Kitartást Mindenkinek: Anita
Drága Anita, sajnos én nem tudok neked sgíteni. De nagyon megértem a veszteség okozta fájdalmadat.
Én egészséges vagyok és tavaly a tizedik héten elment a kisbabám. Én is úgy éreztem, senki nem ért meg. Elgyászoltam őt aki nem akart velünk maradni de a te eseted egészen más. Kívánok neked mikor készen leszel rá egy boldog egészséges terhességet!
Addig pedig ne szégyeld és beszélj róluk, hogy el tudd őket engedni.
Nagyon sajnálom, ami történt!
Tudom, hogy nehéz jó orvost találni... Ezen az oldalon sok tapasztalatot írnak a nőgyógyászokról (én más megyében vagyok, de itt rengeteg infót találtam az itteni orvosokról). Indíts egy új fórumot, ha nem találsz kielégítő információt.
Nehéz a családnak is egy ilyen helyzet után eldönteni, hogy hogy viselkedjen, lehet csak ez áll a megértéshiány mögött. Nem tudom mi vigasztalhatja ilyenkor az embert, de próbálj a következő babá(k)ra gondolni, nekem végig ezt mondogatták a kórházban, kicsit segített, de hát...
Nagyon sajnálom ami veled történt. Tapasztalatból mondom, hogy a fájdalom idővel nem enyhülni, hanem megváltozni fog, de addig is ülj le a gép elé és keress, kutass, hogy találj válaszokat, mert addig nem nyugszik a lelked. Tavaly novemberben a 20. héten vesztettem el a kisfiamat, nem volt a szíve egészséges valószínűleg. Nem sokat tettek a kórházban, nem küldték el a kis testét kivizsgálásra, nem magyaráztak el semmit. Én is egy hónapig a gép előtt ültem, a záró jelentést a latin szótár segítségével lefordítottam, kerestem olyan blogokat, ahol az enyémhez hasonló történeteket olvashattam, sírtam és üvöltöttem, és most is potyognak a könnyeim, pedig már 5 hónapja történt és van már két gyerkőcöm. Ne hagyd magad, keresd meg az okokat, ha másért nem, hát azért, hogy még egyszer ne forduljon elő.
Nagyon nem figyelnek ránk az orvosok, mert le vannak terhelve. Majd a következő terhességednél csak úgy fognak körbeugrálni, mert már egyszer megtörtént a baj. Mi már próbálkozhatnánk újból, de még nem vagyunk rá készen. Most március 30.-án szültem volna és nagyon nehéz volt az elmúlt időszak.
Gyászold meg a kicsiket és részvétem!
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
A tizedik héten mit mondtak, hogy miért ment el a Kisbabád?
Ezen az oldalon miket olvastál a nőgyógyászokról?
Sajnos mégegyszer olyan szerencsém már biztosan nem lesz, hogy kettő gyönyörű Babácskát érezzek magamban és lássak az UH-on.
Neked hogyan változott meg a fájdalmad?
Igazán sajnálom, hogy ennyien vagyunk, Akiknek ilyen nagy veszteséget kellett elszenvednünk!!!
Én az utóbbi 2 hétben, már 3X álmodtam Róluk és szépen bemutatkoztak, majd minden álmomban ugyan úgy, de sajnos kissé homályosan néznek ki!
A 20. héten miért kellett elveszítened a Kisfiadat?
Milyen ok miatt?
Te is okolod az orvosokat?
Szövettani kivizsgálás sem volt?
Nekem meg nem is akar megjönni, csak görcsölök és néha foltozgatok.
De szerencsémre és nem igazán tudom, hogy miért, de nem csak a terheségi feleslget, hanem már -2 kg-ot, amit azelőtt sehogy nem sikerült, most sikerült leadnom.
Neked mit írtak a zárójelentésedre?
Mennyi idős a két Gyerkőcöd?
Sajnos nem bítok benne, hogy a következő terhességemnél körbeugrálnak.
Átmentem ahoz az orvoshoz, Aki végül a műtétet csinálta, de nem jön meg a mensim.
Nem is tudom hogyan fogom kibírni, ha nem leszek terhes, amire szülnöm kellett volna.
De előttem áll még egy epeműtét, de sajnos ott sem vállalnak, addig amíg egy menses nem múlik el.
Köszönöm a válaszokat!
Minden jót kívánok Nektek és szebb napokat, tiszta szívből!
Üdv.: Anita
Sziasztok!
Akkor a Te Kisfiad hasonló idős volt, mint az én Ikreim.
Mesélnél Róla?
Örülök, hogy azért kis korkülönbséggel van Gyermeked.
Lehet, hogy nem volt elég fejlett a méhed a korkülönbség miatt?
Szerinted mikor lesz itt az ideje?
Mi most voltunk először együtt úgy, hogy nem védekeztünk.
Az a szomorú, hogy 3 évet vártunk az Ikrekre.
Szerintem ha a méhem már elég erős lesz, akkor meg fog maradni a Baba. Nem?
Az epekő műtétre pedig május végére adtak sajnos csak időpontot.
Sok sikert kívánok: Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!