Beutalt a nőgyógyászom ambulanciára a szülészeti kórházba missed ab miatt, elmentem és elküldtek?
A nőgyógyász azt mondta nem kell időpontot kérnem mert muszáj megnézniük, de odamentem és megkérdezte az orvos hogy mégis mit keresek itt, ha nincs panaszom? Menjek és kérjek időpontot és majd megnéznek.
Ez normális dolog? Kb 3 hete elhalt a magzat, és hagynak így hazamenni vizsgálat nélkül?
Megnézte az asszisztens az összes leletemet. Mondtam is neki, hogy hetek óta elhalt. Mondta tudja miért vagyok bent, ő nagyon normális volt,viszont a szakorvos ott ordíbált vele, hogy ő a szakorvos és csinálja azt amit mond neki és adjon nekem hétfőre időpontot mert most nem néz meg. A panaszra mondtam, hogy enyhe görcseim vannak.
Az asszisztens telefonált, hallottam mondta is, hogy volt vérzésem stb.. de mégis jövőhétre kaptam időpontot. Annyit mondott ha elkezdek vérezni, akkor bemehetek telefonálás meg időpont nélkül.
Nekem is elhalt ősszel a babám.
Nem fogadnak csak úgy... időpontra lehet menni.
Nekem az sztk kért idöpontot. Reggelre 1 vizsgálatra, utana aznap a műtetre.
Ugy, hogy besetálsz, valoban senki nem csinál semmit...
Nem értem a valaszolókat, hogy betegjogi kepviselő meg stb...
Ez egy előre tervezett műtét, elötte altató orvossal, stb vizsgálattal. Nem ugy van, hogy csak fogom és besétalok.
Nekem 5hetesen halt el, 9 hetesen műtöttek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!