Hogy lépjek túl rajta hogy anyukám előttem elvetélt?
Figyelt kérdés
Anyukám előttem elvetélt, most nem is lennék itt ha ez nem történik meg. Nagyon sajnálom őket hogy ezt át kellett élniük. Nem rég mondták el de egyszerűen nem tudom túltenni magam ezen.2020. dec. 25. 23:36
12/16 anonim válasza:
Ezen mit kell drámázni? Teljesen természetes, hogy az életképtelen magzatok felszívódnak. Szomorú, de inkább, mint hogy betegen szülessen meg. Sokkal nagyobb tragédia lenne, ha halva születne, vagy később néhány évesen meghal.
13/16 anonim válasza:
Én úgy értettem a kérdésben leírtakat, hogy a "szemed láttára" vetélt el. (Bocsánat, ez nem volt egyértelmű.)
Most már értem a felháborodott kommenteket (a Te SZÜLETÉSED ELŐTT vetélt el.) Így már egészen más a helyzet.
De Téged is nagyon megértelek - valószínűleg azon rágódhatsz magadban, hogy ha az a vetélés nincs, akkor Te sem születtél volna meg? Úgy érzed, hogy NEM IGAZÁN VÁRTAK TÉGED - nem önmagadért szeretnek, hanem csak "úgy létezel" a számukra?!
14/16 anonim válasza:
Anyukám is elvetélt a 20. hétben, majd 2 évre rá megszülettem én. Sajnálatos dolog, de anyukám úgy fogta fel, hogy így még mindig jobb volt, mint hogy beteg gyermeke szülessen.
15/16 anonim válasza:
Felesleges hiszti ez a részedről, kérdező. Az én anyámnak is volt utánam egy ikerterhessége, akiket ráadásul meg is kellett szülnie. Halva születtek a fiúk. Most menjek és akasszam fel magam, vagy ugorjak a vonat elé? 🤔
16/16 anonim válasza:
Van egy bátyám és anyuék szerették volna, ha lenne testvére, ezért megszületett a másik bátyám, aki 6 hetesen meghalt. Néhány év múlva fogantam meg én. Ha ő nem hal meg, én nem lennék itt. Valamiért ennek így kellett történnie. Szerintem ezen ne rágódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!