Elvetéltem mégis nő a hasam?
Sziasztok
3 hete vetéltem el 6 hetesen, itthon. Se akkor és azóta sem látott orvos.
Azt mondta várjam meg amíg elmúlik a vérzésem, utána jelentkezzek nála, kivéve ha láz, erős görcs stb tünet merülne fel, akkor természetesen azonnal menjek be.
Nem volt semmi probléma. 10 napig véreztem.
Még mindig várólistán vagyok nála... Mivel bevan táblázva, azt mondta 2 hét múlva mehetek.
A kérdésem igazából az lenne, hogy lehetséges ez, hogy 3 hete elvetéltem és mégis feszül a hasam és úgy látom, hogy nőtt a hasam?
Nem voltak terhességi tüneteim egyáltalán, egyedül az érzékeny mellbimbó ami már nincs
De ez a has feszülés most és hogy gömbölyödni látom... Nem értem.
Vagy ez még esetleg 3 héttel később is a hormonok hatása lenne?
Köszönöm a válaszod :)
Én is gondoltam rá, de mindenki lebeszélt róla, hogy szerintük ilyenkor még a teszt is azt mutatná terhes vagyok. De holnap mindenképpen megnézem.
Első babám lett volna és teljesen tapasztalatlan vagyok.
Én mindenképpen felhívnám a dokit. Ugyanis többesélyes, még laikusként is.
Lehet, tényleg csak a hormonok játéka, vagy pszichés is lehet.
Lehet, csak egy rendellenes vérzés volt, és nem ment el a baba... De lehet, hormonpótlás kellene, hogy megmaradjon.
De lehet méhen kívüli is.
És ezt csak az orvos tudja megállapítani.
Én is gondoltam erre.
De 5 hetesen szívhangot láttak, azt mondták minden rendben.
Majd 6 hetesen a magán orvosom közölte hogy nincs szívhang és a petezsák is ellapult. Majd másnap elmentem egy másik orvoshoz aki nem látott babát csak egy szabályos 16mmes petezsákot. Azt mondta még történhet csoda... Rá 5 napra jött a vérzés... Elég nagy darabos vérzésem volt.
Az orvos is így telefonon keresztül amikor jeleztem neki hogy mik az eredmények és már vérzek és távoznak belőlem elég nagy darabok is közölte hogy valószínűleg ez a vetélés és ennyiben is maradtunk, hogy jelentkezzek ha elmúlt...
Azóta meg ugye még nem fogadott. De holnap megpróbálkozom egy másik orvosnál azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!