Elvetéltem, nem lesz baj?
Sziasztok.
Ma reggel 8 hetesen elvetéltem itthon :(
Úgy gondolom aminek lehetett minden kijött belőlem...
Hívtam az orvosom aki azt mondta menjek be hozzá holnap addig pihenjek és igyak sokat.
Ha nem csillapodik a vérzés akkor persze azonnal kórház, de szerinte ha nincs gond és csillapodik a dolog elég holnap bemennem.
Érdeklődnék hogy tényleg "ráérek" holnap menni?
Nem lesz semmi bajom?
A vérzés csillapodott, enyhén görcsöl a hasam de már fokozatosan jobban vagyok.
De azért aggódok.
Semmi baj nem lesz! Ha annyira vérzel, te is érezni fogod, hogy baj van, és be kell menni azonnal. De ha csillapodott a vérzés, és nem erősödik újra, akkor rendben leszel.
Nagyon sajnálom, ami történt, de öröm az ürömben, hogy ha megoldódott magától, nem szükséges a műtét. Így gyorsabb a regenerálódás, hamarabb lehet újra próbálkozni, ha késznek érzed magad lelkileg.
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat! :)
Múlt héten állapították meg hogy már csak petezsákot látnak babát nem, de mivel a petezsák szabályos volt azt mondták várjak 1 hetet hátha csoda történik...
Ha így kellett lennie én is jobban örülök ennek, hogy így zajlott le. A műtéttől eléggé féltem.
2 óra alatt lezajlott. Természetesen még vérzek de már nem erőteljesen. A görcseim is enyhültek. Határozottan jobban érzem magam fizikailag már mint pár órával ezelőtt.
Hála nektek nyugodtabb is lettem.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!