Szombat reggelre sajnos elvetéltem 6 hét 5 napos volt a magzat. Miért szurkál azóta a hasam? Volt valakinek ilyen vagy ehhez hasonló tapasztalata?
Meregesd a lázad, nem ijesztgetni akarlak, nekem is azt mondták nem kell a művi befejezés, utólag kellett, mert nem megfelelően ürült a méhem és elfertozodott. Először egramm cseppeket kaptam mert nem akartak kaparni, majd öblítés is volt, végül csak műtöttek, mert sehogy nem volt jó. Szintén hasi fájdalmakkal kezdődött, de én lázas is voltam mellé.
Nem tudom a szokványos vetélés is jár e hasi szurkálással, de szerintem igen, viszont az intenzitása más lehet.
Esetleg hívd fel a dokidat ha bizonytalan vagy.
Köszönöm a válaszod!
És neked mennyire fájt, szurkált a hasad? Mert nekem a legenyhébb menstruációs fájdalomtól is kevésbé fáj, szurkál.
A te fajdalmadat normálisnak mondanám. Pihenj sokat, c vitamin, magnézium és b vitamin bevitelre figyelj
És nagyon sajnálom a történeteket, de fel a fejjel, a következő terhességem nekem is sikeres volt, reméljük neked is az lesz ❤️
Nagyon köszönöm!
Örülök, hogy nektek sikeres volt a következő terhesség! Bízom benne, hogy nálunk is így lesz!
Nagyon sajnálom!
7+2nél vetéltem. Szintén magától kitisztult.
Nekem is szurkált még, sőt a következő ciklusokban néha görcsöltem is peteérés környékén.
Nálam semmi gond nem volt. Elmentem a dokimhoz, de azt mondta minden rendben van.
Vetélés után 8 hónapoal sikerült teherbeesnem ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!