Angelsounds itthon magzat ultrahang furcsa hangokat hallok? Mintha szélvihar lenne odalent. Valakinek van hasonló tapasztalata?
Figyelt kérdés
Megvettük ezt az itthoni szív hang Figyelőt, és mivel elég vékony vagyok már a 15.héttől hallottuk a szapora szivverest. Ma 17. hétben vagyok, nagyon erős alhasi görcsöket érzek, már túl vagyok a sokadik magneziumon, a derekam is leszakad, gondoltam ráhallgatok a bébire hogy jól van-e. Megtaláltam, működik a kis szívverése ugyanakkor olyan hangokat hallok mintha egy tornádó pusztítana odalent. De nem ritmikus, néha nagyobb néha kisebb löketek. Hülye kérdés de ez most a baba mozgása, vagy bélgáz, bélmozgás szerintetek? Köszi :)2019. márc. 27. 17:07
2/3 anonim válasza:
Nem akarnál kórházba menni a görcsökkel?!
3/3 A kérdező kommentje:
Szia, nem, mert megoldódott “csak” egy gyomorrontás... már jobb 👌
2019. márc. 27. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!