Lombikos terhességnél milyen sűrűn kell vizsgálatra menni?
A havonta vizsgálat a sűrűbb
Magándokik nem lombiknál is tartják magukat ehhez.
Egyébként 0. Plusz 4 vizsgálat a kötelező
Teljesen normálisak a szurkálások
Feszülgetések
Bár a méhszájamat sosem éreztem ( szüléskor sem)
Szia!
Nekem is loop conisatiom volt a fiamnal, raadasul ugy, hogy novemberben csinaltak meg es decemberben teherbeestem. Alapbol itt (Anglia) ugy kezelik, hogyha csak egy volt, akkor az nem is szamit. De persze en ideges voltam, es tobbszor kertem, hogy nezzek meg a mehszajamat, amit meg is tettek, szepen be volt gyogyulva es teljesen zart volt. Mar nem emlekszem mikor, talan 16-20 hetesen csinaltak egy vmilyen kenet vizsgalatot, ami azt nezte, hogy milyen valoszinuseggel fog elgyengulni a mehszaj es jobb lett az eredmenyem, mint az atlag, akinek nem volt coonizacioja. Szoval en tapasztalatbol azt mondom, hogy ne izgulj, persze tudom, hogy konnyu mondani. Bizz az orvosodban. Annyifele ilyen-olyan fajdalmad lesz meg olyan helyeken, amirol nem is tudtal, hogy lesz meglepetes, de nagyon fontos, hogy ne stresszelj es mondogasd magadnak, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Izgulni szabad, stresszelni nem. :-* En is pont 8.5 hetes vagyok a kistesoval :-)
Köszönöm a megnyugtató szavakat! 😊
Hosszú utam volt a kis pöttöm megfoganásáig és szeretném ha egészséges lenne. Néha izgulok amikor itt ott érzém a dolgokat,de emellett nyugodt is vagyok.Első terhességem és nem tudok kit kérdezni,meg még titok is. :)
Kedves utolsó,nagyon boldog babavárást kívánok neked!:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!