Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vajon elvetéltem? 8 hetes...

Vajon elvetéltem? 8 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Delutàn erős hasfájás jelentkezett, ami 2 óra alatt szűnt meg valamennyire, de úgy, hogy bevettem 2 görcsöldót is. Most is maradt egy kicsi állandó fájásom. És élénk pirosat vérzek. Nem annyit, mint egy menstruációnàl, de kb mint amikor megjön, elég sok. Lehetsèges, hogy megmaradjon a kisbabám?
2020. nov. 20. 20:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyban függ attól, miért vérzel. Erre viszont orvos tudna válaszolni...

Nem is értem. Babát vársz, görcsölsz, vérzel, és nem orvoshoz mész, hanem itt kérdezed????????

2020. nov. 20. 20:52
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Valószínű vetélés. Kórházba nem is mentél be?
2020. nov. 20. 20:53
 3/24 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy az orvossal beszéltem, holnap reggel fogad, azt mondta vegyek be görcsoldót és reménykedjek, mert nincs mit tenni. Progeszteront már hetek óta kapok, szóval tényleg nincs amit tenni ennél többet.

Csak próbálok reménykedni, hátha nincs minden veszve:(

2020. nov. 20. 20:55
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 50-50%. Lehet hogy vetélés, de lehet megmarad. Sokaknál van vérzés terhesség alatt. Ha van akkor magne b6-ot is vehetsz be, azt is mondják görcsoldásra. Kitartást, tudom milyen nehéz😔 Sok történetet olvastam, hogy valakinek megmarad. Drukkolok!
2020. nov. 20. 21:14
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha szeded a progi potlot tenyleg nincs mit tenni. Pihenes es magnezium. En mondjuk hematomara is gondolnek.
2020. nov. 20. 21:17
 6/24 A kérdező kommentje:
6 hetesen latszott egy kis levalas. Hematomat nem emlitettek. Az elöbb elállt a verzes, es most ujrakezdodott:(
2020. nov. 20. 21:51
 7/24 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem 9 hetesen egyszer csak ki esett egy viszonylag nagy vércsomó amit elég sok vér kisért azt hittem hogy a baba az. Teljesen bepánikoltam korhazba kerültem vele de végül mindent rendben találtak. Korhazba meg is ijesztettek hogy biztos vetélés de hálisten nem. 20 hetesen is véreztem akkor is elmentem orvoshoz de akkorse találtak bajt. Azóta mar megis szuletett igaz koraszülött lett de nem ez miatt.
2020. nov. 20. 22:42
 8/24 A kérdező kommentje:
Jaj bárcsak én sem veszíteném el a kisbabám:( első terhesség, megannyi sikertelen stimulació után végül donortól lett. De annyira boldogok voltunk, hogy megadatik így is, én nem bírom ki ha elveszítem:(
2020. nov. 20. 22:49
 9/24 anonim ***** válasza:

Drukkolok, nekem is megmaradt eros verzessel.

Ird majd meg!

2020. nov. 21. 03:31
 10/24 A kérdező kommentje:

Az orvos látta a babát, szívhangja is van, csak azt mondta, hogy elég sok helyen elindultak a leválások, és hetfőig eldől, hogy ebből vetélés lesz, vagy megmarad.

Van ilyen jellegű saját tapasztalat?

Reménykedek, hogy hátha itt marad velünk

2020. nov. 21. 09:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!