Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vajon elvetéltem? 8 hetes...

Vajon elvetéltem? 8 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Delutàn erős hasfájás jelentkezett, ami 2 óra alatt szűnt meg valamennyire, de úgy, hogy bevettem 2 görcsöldót is. Most is maradt egy kicsi állandó fájásom. És élénk pirosat vérzek. Nem annyit, mint egy menstruációnàl, de kb mint amikor megjön, elég sok. Lehetsèges, hogy megmaradjon a kisbabám?
2020. nov. 20. 20:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4-esvagyok: Nekem tavasszal hematóma volt, és eléggé véreztem. Rutascorbint, magne B6-ot, és magasabb dózisú c vitamint javasolt a dokim, az jot tesz a hajszalereknek. Állítólag a vérzést is csillapíthatja. Szigorú fekvés is javasollt volt. Nagyon szurkolok neked!
2020. nov. 21. 10:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem hematómát mondott hanem nagyon sok helyen leválást. Vettem a rutascorbin itteni megfelelojet, hátha tényleg segít nekem is ettől függetlenül, es magneb6-ot is, hogy ne legyenek görcseim. Reménykedek
2020. nov. 21. 13:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2020. nov. 25. 11:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Szombat délre elállt a vérzés, azóta àgyban vagyok, a javaslatok alapján szedem a rutascorbint 3x1-et és magnerotot, kicsit emeltem a progeszteron adagomon, és prevencióból esténként beveszek egy NoSpat. Az estéktől félek a legjobban.. de szerencsére nem volt görcsöm vagy vérzésem azóta, remélem, hogy nem is lesz 🙏🏻🙏🏻 Köszönöm itt mindenkinek a jó tanácsát, itt azért szedek mindenfélét a saját fejem után, mert az orvosom azzal “vigasztalt”, hogy ha el akar menni, akkor úgyis el fog.. de én azért nem hagynám annyiban. December 11 előtt nem is fogad. Ezért holnap megtörtöm az ágynyugalmat és elmegyek a legközelebbi magánklinikára egy UH-ra, hogy lássam és halljam a kisbabám. Remélem jól van. Köszönök minden segítséget nektek!
2020. nov. 25. 14:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Uh-n egy 4x7 mm hematóma látszott, az okozta.
2020. nov. 26. 17:27
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta hogy vagy?
2020. dec. 14. 10:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Azóta nem volt vérzés, remélem nem is lesz, szedem a magnéziumot, a progeszteront és néha no-spát ha úgy érzem, feszülne a hasam. elég rosszul viseltem a kérdés kiírását követő 2 hetet, nem tudtam felkelni az ágyból, de mostmár jobban vagyok. Köszönöm az érdeklődést!
2020. dec. 14. 14:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Mikor kell legközelebb orvoshoz menni?
2020. dec. 14. 19:50
 19/24 A kérdező kommentje:
December 25:) akkor lesz meg a 12dik betöltött hét
2020. dec. 14. 20:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok, majd jelentkezz! :)

16,19-es

2020. dec. 15. 11:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!