Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ti is hibáztattátok a férjetek...

Ti is hibáztattátok a férjeteket miután elvetéltetek?

Figyelt kérdés
Mennyire normális dolog ez? Más is úgy érezte hogy a férje tehet róla?
2019. szept. 27. 12:07
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem terveztük a gyereket, de ha már jött akkor nem szerettük volna elvetetni. Ezelőtt kétszer voltam terhes, mindkét alkalommal örült neki, de sajnos azok is vetéléssel végződtek.
2019. szept. 27. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, akkor a létező legjobb indulattal mondom, fordulj orvoshoz! Inkább nézesd meg magad, mert azért 3 vetélés már nem kis dolog... valószínűleg valami egészségügyi oka van.
2019. szept. 27. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk arra nem gondoltál még, hogy kivizsgáltasd magad?

3 vetélés után...

2019. szept. 27. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ahogy fentebb írták, ki kellene vizsgálni, mert három vetélés nem normális.

Másrészt ha három terhesség "csúszik be" akkor nagyon rosszul védekeztek.

2019. szept. 27. 13:39
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Vizsgáltasd ki magad, mert három vetélés már elég ritka, és nem valószínű, hogy véletlen (olvass utána). Ha meg egyik terhesség sem volt tervezett, akkor vagy valamit nagyon rosszul csináltok a védekezésnél (olvass utána), vagy te mégis akarsz gyereket, a férjed meg "nem túl okos", ha ennyi után sem hiszi el, hogy a szexből gyerek is lehet.
2019. szept. 27. 14:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez az apró részlet kimaradt... Persze a férjedet így sem kéne hibáztatni.

Az eszedbe sem jutotz, hogy megviselte az előző két vetélés és most azért volt rideg, mert fél újra átélni?!

Ideje volna kivizsgáltatnod magad. Például van e véralvadási problémád.

Leiden mutáció, MTHFR, stb. mellett nem ritka a vetélés, amit egy egyszerű injekció (terhesség elejétől szülés után 6 hétig) akár meg is oldhat azonnal.

Persze más oka is lehet, de ez már biztosan egészségügyi gond és nem puszta véletlen.

2019. szept. 27. 18:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Fájdalmában az ember csinál ilyesmit. A gyász első szakasza nem véletlenül a harag, te is ezen mentél át. A hibaztatás nem jogos, de normális. Ha már tiszta fejjel tudsz gondolkodni, és érzed, hogy nem volt fair, amit a férjed tőled kapott, üljetek le beszélgetni. Kérj tőle bocsánatot, és beszélgessetek arról, kiben mi zajlott, zajlik, hogy képzelitek el a gyerekvállalást a jövőben, és hozzatok döntéseket. Nehéz időszak, de együtt túl tudtok jutni rajta. És részvétem a babad miatt!
2019. szept. 27. 19:35
 18/20 anonim ***** válasza:
6%
Hát ne haragudj nekem nem az jön le hogy örült neki...
2019. szept. 27. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:
11%
Én az ilyen férjet kihajítanám az utcára.Terhes vagyok,aztán hozzám se ér,meg rideg ? Még ha nem is örül neki.. Ilyen embertől nem kellene gyerek se.
2019. szept. 29. 10:05
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
19 szivembol szoltal, ugyanezt tenném, és vállalnék más, ezerszer jobb férfitól gyereket!
2019. szept. 29. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!