S. O. S Mit láttatok mikor elvetéltetek?
Figyelt kérdés
Heamatomám van 8-9 hetes terhes vagyok/voltam.
Éjjel 3 tól fél 6 ig nagyon nagyon erős görcseim voltak és véreztem, reggel pedig valami kicsuszott belőlem! Az a babám volt????:'((
2013. jún. 28. 08:04
1/12 anonim válasza:
Ezt nem az orvostól kellene megkérdezned? Én már rég az ügyelelten lettem volna a helyedben.
2/12 A kérdező kommentje:
Várom a mentőt....
2013. jún. 28. 08:07
3/12 anonim válasza:
Persze. Terhes vagy, éjjel 3 tól fél 6ig vérzel, majd reggel 8kor hívsz mentőt? Ez mi???
4/12 A kérdező kommentje:
Mondom heamatomám van ami vérzéssel jár!!!!
2013. jún. 28. 08:13
5/12 A kérdező kommentje:
Ha nem birsz a kérdésre válaszolni akkor mi a francnak irogatsz?
2013. jún. 28. 08:14
6/12 anonim válasza:
Most mit mondjak? Igen, valószínűleg az volt. Csak marha érdekes, hogy a mentő még nincs ott, te meg netezgetsz.
7/12 anonim válasza:
Igen, szerintem a szövet volt. Sajnálom.
8/12 anonim válasza:
Mivel eddig csak negatív választ kaptál, én próbálok a rossz körülmények ellenére a pozitív lehetőségre gondolni.
Mivel éjjel véreztél (bár ez erős görcs nem jelez jót...), így előfordulhat, hogy ami kicsúszott belőled az fekvéstől megalvadt vér volt... Jelentkezz, hogy mi volt Veled! Szorítok azért hátha ! :o)
9/12 anonim válasza:
Én is szorítok!
Remélem, hogy semmi gond nincs!
10/12 anonim válasza:
Nagyobb vér darabok távoztak belőlem, egyesek nagyon kemények is voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!