Kamasz lányok, láttatok már fiút sírni? És megvigasztaltátok?
igen.
tavaly volt, 8.asok voltunk, nagyon részleteket nem tudok de kb annyi h megrugott egy alsóst, az elmondta a szüleinek, azok az igazgatónak az igazgató meg behívta őt.
ezért én nem sírtam volna, ő kereste a bajt és nem is vigasztaltam meg.
15/L
Hát én nem is egyet. :)
Alsóba több osztálytársamat is, volt, hogy azért sírtak, mert 4-est kaptak...Na akkor sajnáltam is őket, nem értettem mi 'ríni való van rajta. Bár ha belegondolok, 3.-ban vagy 4.-ben én is sírtam azért, mert matekdogára 3-ast kaptam (először életemben), pedig itthon sosem fújták fel azt a témát, hogy milyen jegyeim vannak. Hú de eltértem a tárgytól :D
Na akkor, felsőben meg az egyik osztálytársam nagyon sokszor (de tényleg) sírt, mikor a többiek b.szogatták.
De más fiú osztálytársamat is láttam már sírni felsőben.
5.-es fiút is, naa őt megvigasztaltam, az biztos. :)
Többiek közül is általában azért nagyjából mindenkit.
Most középsuliban még nem volt olyan fiú (de még lány se) osztálytársam, akit láttam volna sírni.
Nem is egyszer. Nemrég a barátom sírt és őt kellett megvigasztalnom... Egy fiúnak is ugyanúgy vannak érzései, és ki is mutathatja.
16L
A legjobb barátom, nem is egyszer.
Egész kicsi korunkban, mikor a szülei elváltak.
Aztán olyan 5.-es korunkban, mikor a nevelőapja elfeledkezett a szülinapjáról.
Aztán örömében, mikor megszületett a húga.
Mikor kiderült pár balhéja és pszichológushoz küldték.
Meg pár hete, Green Day koncerten, velem együtt, az ő hatásukra kezdett zenélni:))
15L
-egy iskolai programról jöttünk haza és egy srác akivel aznap beszéltem elöszőr állt a buszon és tele volt a szeme könnyel valamit mormogott és engem bámult nem szoltam hozzá de azért sajnáltam nem hinném hogy miattam volt
-a másik amikor egy barátom(?) ez erős kifelyezés szal nem mondott el nekem valamit ami rám tartozott és nagyon fontos lett volna csúnyán összevesztünk üvöltöttem vele egy sort majd kiakartam menni a teremből (suliban csak ketten voltunk ott délután volt) ő meg mondani akart valamit én nem akartam meghalgatni mentem kifele ő meg vissza húzott a könyökömnél fogva de mindketten akorra lendületel "voltunk" hogy én elvágodtam bevertem a fejem egy padba erre ő lehuppant egy székre és könyes szemmel közölte hogy ő hogy sajnálja ezt az egészet meg blabla...nekem meg baromira fájt a sebem inkább én sírtam volna
.....röhelyes volt......
bocs a hibákért telon vok
16/l
Nekem ez annyira nem feltűnő.. szóval tuti csak nem jegyeztem meg és 100% hogy megvigasztaltam (ööö ismerem magam annyira hogy ez tuti.. még az ellenségem is meg szoktam..:D) de a (volt) barátomat igen..őt akkor megvigasztaltam..
ő 14 én 15:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!