Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az van a papíromra írva, h a...

Az van a papíromra írva, h a petezsák kissé ellapult. Volt ilyen vkinek? Elvetéltetek vagy megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
6 hetes 6 napos vagyok 9mm, élő embrió, A lepény elöl tapad, a magzatvíz átlagos. Rendellenesség nem látható. Petezsák kissé ellapult. Ez áll a papíromon. Lehet, h nem marad meg a baba?:(( Volt már másnak is ellapult a petezsákja? És mi lett a babával?
2010. jún. 14. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Lepény? Az ilyenkor még ki se alakul!
2010. jún. 14. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Még nem alakul ki??? Pedig nekem ezt írták a papíromra:S Évek óta várunk erre a babára annyira kétségbe vagyok esve, h nem fog megmaradni, h el van lapulva a petezsák:( remélem ír vki, akinek szintén így volt
2010. jún. 14. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem nem lesz baj. :) Nekem volt elnyúlott, ellapult petezsákom, de élő embrió nem volt benne, csak szikhólyag, 3 egymást követő héten is megnézték. Ha már benne van a 9 mm-es picike, és élő is, akkor nem hinném, hogy baj lenne!! :)) Vigyázz magatokra és gratulálok!!!!
2010. jún. 14. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés:

Mit jelent az összelapult petezsák. Kétpetéjű ikerterhességem van, és az egyik petezsák ilyen.

Válasz:

Az ellapult petezsák valóban utalhat arra, hogy az az embrió nem fejlődik, ebben a korban egyszerűen fel fog szívódni. De kora terhességben egy ellapultnak vélt petezsák sokszor csak egy kis folyadékrés a normál petezsák mellett, ha vérzés, vagy más fenyegető jel nincs,

legtöbbször jelentőség nélküli és csak kontrollt igényel.

Dr. Nagy László

2010. jún. 14. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Saját esetem írom le. 5.kislányommal voltam terhes, amikor elmentem uh-ra, és a papíromra azt írta az orvos , hogy lapos petezsák, benne semmi, elhalt terhesség. Elmentem másik orvoshoz, Ő azt írta a papíromra, hogy élő 5hetes+6 napos terhesség, petezsák szabályos. Ha hallgatok az első orvora akkor nem élne a kislányom. Most 22 hónapos!!!
2010. jún. 14. 14:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Húú ez nekem is furcsa:magzatvíz,lepény...

Ezek ilyenkor még hírbe se vannak.

Mindenesetre az ellapult petezsák nem jelent jót.

Van akinek valami csoda folytán "életre kel" de a gyakorlat az ellenkezőjét mutatja:(

2010. jún. 14. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy másik orvost, és nézesd meg. Valóban nincs még ennyi idősen méhlepény, magzatviz. Menj másik dokihoz!
2010. jún. 15. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!