Hogy reagálnátok arra, ha megírnátok egy barátnőtöknek, hogy elvetéltetek és ő nem válaszolna erre semmit?
Hívd fel, lehet neki is épp valami baja van.
Sajnálom.
Majd egyszer ismeretlenül jussak eszedbe /ne történjen így/de sajnos saját tapasztalat NINCS jó barát-nő bár lenne!
Csak addig vagy érdekes míg valami rossz dolog történik veled csak addig és és akkor keres meg hogy megtudja mi az a nem jó ami történik veled! :(
Amióta BOLDOG vagyok családom lett már nem keres.De azt tudom róla hogy azóta elvált sajnos sosem éltek jól.Ha mai napig ha néha rá gondolok őszintén sajnálom megvisel hogy a gyermekeik nem családban nőnek fel.
3-as elfelejtettem a napokban találkoztam anno régi ismerős nőcikével nem barátnőm de nagyon kedveljük egymást.
Tudta babát várnunk találkoztunk kérdezzük egymást hogy vagytok?a szokásos --akkor döbbent rá nem látja nincs pocakom nagyon megviselte őszintén.Nagyon sírt.
Próbált pozitív dolgokat javasolni jól esett törődése.
Nem beszélt soha aról hogy valaha történt-e vele ilyen eset de ha kicsit is,átérezte a fájdalmainkat hisz ő is "édesanya.Elmondta nagyon fájó most nekünk látni ő két kislánnyal sétál kezüket fogva.Nagyon örültünk nekik aranyosan kisédesek de igen szívszorító volt látni nekünk most nagyon nehéz!
Nagyon sajnálom a történteket!
Azt gondolom most olyan nőkkel tudnál beszélgetni akár itt levelezni akik átélték ezeket a fájdalmakat!
Én tesómmal jártam ugyanígy!Míg terhes voltam,el volt ájulva,skype-on folyton a babáról beszélt.
Aztán megtörtént a baj,egy hónap múlva hazajött(külföldön él ő is) két hét alatt annyit nem kérdezett meg,hogy vagyok.Dögöljön meg az ilyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!