Ti is hibáztattátok a férjeteket miután elvetéltetek?
Figyelt kérdés
Mennyire normális dolog ez? Más is úgy érezte hogy a férje tehet róla?2019. szept. 27. 12:07
1/20 anonim válasza:
Jesszus, dehogy! Miért tehetne ő róla?
Mondjuk ha megvert, megrugdosott és ezért vetéltél el, akkor persze, hogy ő a hibás. De amúgy nem értem miért kellene őt hibáztatani?!
2/20 anonim válasza:
Részleteznéd miért ez a feltételezés?
Abban az esetben esetleg ha mondjuk a férj bántalmazta a nőt, akkor például igen. Egyéb esetben ni köze lenne a férjnek a vetéléshez? Ritka hülye kérdés ez.
3/20 anonim válasza:
Amennyiben a kedves férj kirugdosta a nőjéből a magzatot, hibásnak tekinthető.
4/20 A kérdező kommentje:
A vetélés után volt egy-két hét amikor őt tartottam hibásnak mert ő nem akarta a gyereket. Ki is mutatta, azután hogy kiderült a terhességem, nem ért hozzám, nem ölelt meg, rideg volt. Annyire stresszes voltam emiatt, hogy úgy gondoltam ő a hibás.
2019. szept. 27. 12:20
5/20 anonim válasza:
Nem, nem hibás ezért. De ha nem akar gyermeket, védekezzetek.
6/20 anonim válasza:
Ha a stressztől elmenne a gyerek, már kihalt volna az emberiség.
7/20 anonim válasza:
A hibás az te vagy, mert rá akartál erőltetni egy gyereket úgy, hogy azt ő nem akarta.
9/20 anonim válasza:
Aljas dolog a nő részéről a férfira ráerőltetni egy nemkívánt gyermeket... ne haragudj, de a szavaidbol egyértelműen az jön le, hogy ezt a gyerek témát egyedül te erőlteted, s önkényesen döntesz egy olyan hatalmas súlyú dologban, amihez kizárólag 2 ember szükséges.
Nem a férjed a hibás, de ennek valószínűleg így kellett lennie.
10/20 anonim válasza:
Mondjuk a férjed meg szépen térjen vissza az óvszerre, ha ennyire nem akar gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!