Mennyi idő után kezd el látszódni a pocak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 10:32
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Szia!
Teljesen alkat és "nő" valamint baba-függő. Nekem kb. a 4. hónaposan kezdett el domborodni, egy ismimnek alig lehetett észrevenni, és egyszercsak a 6. hónapban elkezdett hatalmasodni a pocija.
3/4 anonim válasza:
Szia nekem már 10 hetesen látszódott. 46 kg voltam mikor teres lettem. Szóval én vékony vagyok. Meg alacsony is. 158 cm körül.
4/4 anonim válasza:
Alkat és állítólag lepényfüggő is. Én vékony vagyok, mellső fali lepényem volt, de csak 23 hetesen kellett kismamanadrágot vennem, addig jók voltak a régiek, és egy kis puklin kívül nem is nagyon volt pocakom.
A végén se volt nagy hasam, szinte csak a kicsi volt. És egy majdnem 4 kg-os 54 cm-es gyerkőcöt szültem. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!