Mikor kezd látszódni a pocak? Mikor mozdul meg először a baba? És mikor jön elő a barna csík?
Szia!
A pocak teljesen változó, nekem a 20. héten kezdett látszódni, de aki nem ismert előtte, még akkor sem vette észre.
A magzatmozgás a 16. héten szokott kezdődni (ez általános).
Nekem is a 20. hét körülkezdett látszódni a hasam, mondjuk nem vagyok egy nádszálkisasszony.
Az első mozgást a 16. héten éreztem.
Barna csíkom még szerencsére nincs, pedig vasárnap jár le az időnk. :) Most már talán megúszom nélküle.
20. hét környékétől látszott, de volt, aki még 30 hetesen is megkérdezte, hogy ki itt a kismama???
mozgást én a 16. héten éreztem először, rögtön egy rúgást, és utána is naponta 1-1, majd egyre több mozgást. első baba.
barna csíkom nem jött elő, vagyis szülés után pár nappal látszott az összement hasamon valami, de kb. mintha csak koszos lett volna, abszolút nem volt feltűnő.
kellemes babavárást!
Ne elírás a 8. hét, sógornőmnek is ekkor már látszódott! (Második babával) Nekem első baba és mostanában kezd csak látszódni és már 19 hetes vagyok...
Amúgy nekem először a 15. héten "buborékolt" a pocim és pici püföléseket a 17. héttől éreztem, ma pedig már egy igazi rúgást kaptam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!