Hogyan mondjam el? Mit szólnának? És hogyha kitagadnak?
20éves vagyok és 3hónapos terhes..a szüleim nem tudják.sokszor mondogatja anyukám hogy úgy várja már hogy férjhez menjek és unokája legyen de gondolom nem úgy gondolta hogy ilyen idősen.
ötletek esetleg?félek..:Smondjuk a párommal nagyon örülünk neki.az esküvőt a baba megszületése utánra tervezzük.de ott a baki...a szüleim..ötletek?
Nem értem mi a baj?
Ha össze akartok házasodni anyukád meg úgyis unokát szeretne meg minden akkor mi a baj?
Örülni fog neki.
Szia!
Én 23éves vagyok 33hetes km,első babámat várom.
Nem hiszem,hogy ki tagadnának a szüleid azért,mert babád lesz.Velem úgy volt,hogy amikor én elmondtam anyukámnak,hogy babám lesz,ő nagyon ki volt borulva,ellenezte.De most már alig várja,hogy meglegyen(bár még várhat a babucim 4-5hetet) :)
Szerintem a szüleid is így lennének vele,először meglepődnének,de tutira örülnének a hírnek.
Ne félj ennyire a szüleidtől.Már felnőtt vagy és el tudod dönteni,hogy mi a jó és mi nem.És az a lényeg,hogy a párod és te is akarod a babát.
Sok sikert,boldog babavárást!
Szerintem nagyon fognak örülni neki a szüleid hiszen anyukád nagyon szeretne unokát, akkor mi a gond? :))
Megmondjátok hogy lesz ám esküvő is és boldog kis család lesztek :)
Az epilepsziáról kérdezd meg a dokidat, de ne aggódj előre :)
Boldog babavárást kívánok,
37 hetes kismama
(én is féltem picit elmondani mert bár 26 éves leszek de még félévem van hátra a fősuliból és szüleim nagyon várják már a diplomámat, főleg aputól féltem de nagyon örültek :) Az uccsó félévemet pedig elhalasztottam jövő nyárra amikor már egyéves lesz a picúr és tudok mellette tanulni, amíg anyuék vigyáznak rá)
20 éves, felnőtt nő vagy, hogy tagadhatnának már ki? A te gyermeked, a ti életetek. Persze egészen más az ügy,ha az ő nyakukra szülöd, akkor lehet, kiakadnának.
A lényeg hogy nyugodj meg, ha nem éltek együtt a pároddal, külön a szülőktől, akkor igyekezzetek ezen változtatni, próbáljatok biztos munkahelyet összehozni a párodnak, és akkor a szüleidnek egy rossz szava sem lehet majd.
Az más kérdés, hogy 20 éesen tudod-e mit vállaltok? Vége van a bulizásnak, nem mehettek, akkor moziba, amikor akartok, soha többet nem lehettek nyugton kettesben már, rengetegpénz a kicsi, stb., nagy felelősség. De biztos jó meggondoltátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!