Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, de nem a...

Terhes vagyok, de nem a férjemtől?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok azok véleményére, akik ugyanebben a cipőben járnak. Honnan tudják biztosan, hogy nem a férj az apa, bevallották-e, kiderült-e, hogy tudnak ezzel élni, és hogy nem félnek-e a következményektől.
2010. júl. 8. 15:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
88%

8:03-as vagyok! Még valamit hozzáfűznék! Nem élek burokban, ismerek én is olyan embert aki megcsalja a férjét, csupán csak azért mert a férjétől nem azt kapja amit vár. Egyszerűbbnek látja azt, hogy félrelép, minthogy elmondja a férjének, hogy baj van. Elválni esze ágába sincs, mert a férje tartja el, nem dolgozik. Tehát szerinted ezzel semmi baj, jól teszi a feleség. Gondolom te is ezt tennéd.

Az én házasságom sem felhőtlen, vannak gondjaink és lesznek is. A férjem éjjel nappal dolgozik, rám nincs sok ideje, jó ha heti egyszer össze tudunk bújni. De én ezt elfogadom, hisz tudom, hogy a családjáért dolgozik, azt akarja, hogy a gyerekinek meg nekem is meglegyen mindenem. Egyszer nem fordult meg a fejembe,hogy megcsalom. Milyen undorító dolog lenne? Értem, értünk dolgozik keményem, én meg más hapsival hentergek, mondván, hogy nem kapom meg azt amire szükségem van. Tiszteljük és szeretjük annyira egymást, hogy nem lépünk félre. Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, hogy nem élek burokban, rózsaszín világban.

2010. júl. 12. 08:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszom: ne gondold, hogy ezt tenném...Nekem szerencsém van, én egy érzelmi burokban nőttem fel, a szüleim imádták egymást, csak jó példát láttam, és a férjemmel is tiszteljük , szeretjük egymást. Tökéletes harmónia. Jó állásom van, tehát ha akarnék tudnék boldogulni magam is. Nem lennék eltartott, és nem is helyeslem, úgy ahogy a hűtlenséget sem. Csak sajnos látok embereket, sorsokat, amik nem olyan szerencsések mint az enyém. Talán ezért tudom jobban megérteni (és nem támogatni!!!).
2010. júl. 12. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!