Terhes vagyok, de nem a férjemtől?
Sziasztok! Örömmel olvasom, hogy ilyen sokan élnek boldog, makulátlan, tökéletes házasságban!( :):):)...Hhhhmmmm... ) Örüljetek neki! Bizonyára ti azért nem tudjátok elképzelni, hogy van olyan helyzet amikor megcsalja egymást két ember! És bizony (undorító vagy nem) tökéletes házasságokban is! Valóban ez nem helyes!!! De akkor is így van, volt és lesz! Köpködhettek meg minden! Egy mondat: EMBEREK vagyunk. És erről már nálunk ezerszer okosabb emberek nyilvánították ki a véleményüket...a nem éppen pozitívat!
És bizony olyan is van hogy valamilyen(nyilván számotokra ez sem képzelhető el...:):):) )ok miatt nem tudnak vagy nem akarnak elválni! Szerintem könnyelműség a teljes történet ismerete nélkül más embert pocskondiázni! Az éremnek mindig két oldala van!!!!
Másrészről ez már a második oldalnyi üzenet! És igazából csak nyagyon kevés tartalmazott a kérdező számára HASZNOS választ (már ha egyáltalán elolvassa még a válaszokat...)pedig ez egy olyan oldal ahol a kérdeseidre tanácsokat kaphatsz. Nyilván tisztában van vele ő is, hogy nem szép dolog amit csinált, sok mindenre szüksége lehet de arra nem hogy körülírva virágnyelven (mások nyiltan) le k.....zák! És mi van ha nem is az!!!! Nagyon kevés dolgot mondott el a történetről. Szerintem aki nem tud hasznos, értelmes dolgot írni az NE TEGYE!!! Inkább Örüljön annak, hogy ő tökéletes házasságban él, és ne ítélkezzen, mert ő az, akinek ehez nincs joga! Szerintem kevesen vagyunk rá kíváncsiak: Max azok, akik hasonlóan szeretnek tökéletes istenséget játszank. De azoknak meg javaslok egy másik kérdést feltenni, mondjuk: Normális ha lek...ázom azokat akik megcsalják a férjüket? És ott írogathatnak egymásnak.
HAngsúlyozom nem helyeslem ha valaki félrelép. Szerencsére nekem tökéletes párt adott az élet, imádjuk egymást és természetesen az Ő gyermekét várom! De attól még nem köpködök másra akinek ez nem adatott meg....
Most őszintén mi mást lehet egy ilyen kérdésre válaszolni?! Mi a hasznos? Igenis felháborító, hogy egy nő aki szereti a férjét (gondolom ha gyereket akart akkor szereti) félrelép, és még teherbe is esik. Ki issza meg a levét? Az a szerencsétlen gyerek! Arra meg soha nincs ok, hogy megcsald a párod. Ha probléma van meg kell beszélni, és mindent megtenni azért, hogy helyre hozzák a dolgot.
Nem tudom milyen választ vársz a kérdésedre. Talán azt, hogy hazudj egy életen át a férjednek és a gyerekednek. Ez a megoldás!
Kedves 14:46-os válaszoló!
Mivel senki nem modhatja meg hogy "a" vagy "b" döntés jó egy adott probléma megoldásában (legalábbis hatalmas egora utalna ha bárki felmerné vállalni, hogy Ő tutira tudja a jó megoldást), HASZNOS alatt olyan válaszokat értek, melyek a kérdezőt segítik/segíthetik a kérdés eldöntésében.
Másodszor mi közöd van neked egy vadidegen ember életéhez, rád ez milyen hatással van, amiért (személy szerint neked!) ezen annyira fel kellene háborodnod!??? Ja, vagy neked a környezetedben csak olyan párok vannak akik hűségesek??? Kétlem. Csak nem tudsz róla.
Harmadszor, a kérdező sem azt nem állította, hogy szereti a férjét, sem azt nem, hogy akart volna gyereket! Tehát ez a mondatod, csak helypazarlás volt!
Negyedszer van aki okkal, van aki ok nélkül csalja meg a párját. Csak azért, hogy el tudd képzelni:
Okkal pl: nem boldog; nem kap mindent a párjától(érzelmileg);nagyon hétköznapi eset amikor már kihűlt egy szerelem, nem lángol, és egy másik emberel ez újjá éled, nagyon szélsőséges eset, amikor agresszív a férfi és a nő gyengédséget keres és még sorolhatnám. Szerinted ez olyan elképzelhetetlen???? Ha igen, szerencsés vagy, hogy ilyen tuti burkot kaptál az élettől!
Ok nélkül is megcsalják egymást csak "úgy". Bizony! Jól olvasod! Az esetek egy részében sem a nő sem a férfi nem tud normális okot mondani miért csalja meg a másikat! "Csak úgy"..."kellett egy kis izgalom"..."nem tudom"..."ne haragudj, jó dolgomban nem tudtam mit csináljak"..."Ő olyan szépeket mondott"...stb. Olyan sok ismerősőmtől hallottam már ezt (akikkel ez megtörtént).
És hogy miért nem vállnak el? pl: anyagilag nem tudnának külön-külön boldogulni (bár biztos vannak akik ezt sem tudják elképzelni-jó nekik-de ilyen is van), közösen vették 25 évi hitelre a házukat, vannak közös gyermekeik akiknek családot akarnak biztosítani(és ha elég intelligens a két fél hidd el láttam már olyat, hogy működött, és a gyerekek semmit nem vettek belőle észre), fél a férjétől stb.
De azt hiszem már megint nem a témáról beszélünk. Akit ezzel sem tudtam meggyőzni legalább arról, hogy nem kelle mindenkit bántani, aki nem olyan mint mi/ti(???), azt sajnálom! Kitartást kedves kérdező, előbb-utóbb valaki biztos ír "hasznos" tanácsot is! Viszont gondolom ennyi kedves üzenet után már megtanultál az első mondatból szelektálni, melyiket is érdemes továbbolvasni!
Kedves 17:17! Igazad van, nem is tudom, hogy feltételezhettem, hogy szereti a férjét. én naiv...normális emberek nem szeretik azt akikhez hozzámentek!
Úgy tudom ez egy olyan fórum ahol az ember elmondhatja a véleményét, hol van az megírva, hogy csak helyeslő válaszokat lehet írni. Ez van. Sajnálom nekem ez a véleményem.
Őszintén te képes lennél azért valakivel együtt élni mert anyagilag hozzá vagy kötve? Ez csodás. Komolyan.
Érveid a megcsalásra: épp erről van szó, ha problémája van az embernek a párjával, nem kap meg valamit, vagy nem jönnek ki jól akkor az a megoldás, hogy megcsalja?! A másik is jó: csak úgy megcsaltalak, na az ilyen ember ne házasodjon, legyen szingli és feküdjön össze akivel akar. Kíváncsi lennék te mit éreznél ha kiderülne, hogy a párod megcsal és oda állna eléd azzal, hogy bocs édesem, nem tudom miért csináltam, csak úgy...
A megcsalásra nincs magyarázat!! Nekem akkor is ez marad a véleményem ha tetszik ha nem... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!