Én ötször voltam már terhes, de sikertelenül. Megint kismama vagyok, de nem a férjemtől. Szeretném előtte titokban tartani, hogy nem az övé a baba. A kérdésem az hogy jár-e valaki ugyanebben a cipőben? És mi a véleményetek?
1. mi az, hogy sikertelenül?
2. kitől vagy terhes?
3. honnan tudod biztosan, hogy nem a férjedtől?
4. nem fog gyanakodni a férjed?!
5. gartulálok a babához.
16:58! A nemtetszésedet más hangnemben is kifejezheted, ez a stílus egy műveletlen emberre vall!
Kedves Kérdező! Sajnálom a sok sikertelen terhességed, és igazán nem tudom mi az oka, hogy más oldalán keresed/kerested a boldogságot, de egy biztos a férjeddel szemben nem lenne tisztességes, ha eltitkolnád a dolgot. Az "apa" hogy áll a dologhoz?
Az előző elég bunkó. Egy gyereket, aki semmiről sem tehet, fattyúnak nevezni? Meg van rólad a véleményem...
A kérdezőnek. Gondolom, h a sikertelen próbálkozás után, gondolom veszekedtetek is a pároddal, összejöttél valakivel, és terhes maradtál.
Én nem mondanám meg a férjemnek, az kinek lenne jó? A gyerekre másképp nézne, vége lenne a házasságnak, gondolom az apuka nem lenne boldog a gyerektől, nevelhetnéd egyedül. Nem te vagy az első ilyen anyuka, egyszer olvastam egy tanulmányt erről, nagyon sok kisgyerek nem a férjtől van
Próbálj meg örülni a babának, a másik férfit felejtsd el, talán a házasságod is rendbe jön. Hasonlít egymásra a két pasi?
Nehéz, de tudod nem ahhoz kell a bátorság, h elmondd az igazat. A férjed most gondolom örül, én nem lennék olyan önző, h ezt elvegyem tőle, ha már egyszer hibáztam-nem is kicsit.
Nem járok ebben a cipőben, engem most dobtak ki terhesen :(
Szerintem csak magaddal és a gyerekkel törődj. Gondolom már régóta akartál gyereket és most megadatott. Biztos nem szép dolog, de meg tudlak érteni, hogy babát szeretnél. Magadban kell rendezni ezt érzelmileg.
17.11 es, nagyon sajnálom:((((( átérzem.
mekkora m.csok a férjed....bocs
Mindez csak tőled függ. Hogy képes vagy-e egy egész életen keresztül titokba tartani ezt a férjed előtt. (persze ha továbbra is vele fogsz élni)
Én nem lennék képes eltitkolni. De mindenki más.
De a gyereknek ha felnő jobb lenne tudni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!