Én ötször voltam már terhes, de sikertelenül. Megint kismama vagyok, de nem a férjemtől. Szeretném előtte titokban tartani, hogy nem az övé a baba. A kérdésem az hogy jár-e valaki ugyanebben a cipőben? És mi a véleményetek?
17.13-nak
Fenntartom amit írtam, mert Tőled aztán nem változott a véleményem. Az írásom szövegkörnyezete általánosítás volt. A végére odabiggyesztettem, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Te magadra vetted. Tehetek én róla? Igaz, le is írtad, hogy jobban ismered magad, mint én. Az ember iránti együttérzésedet Te így fejezed ki? "mekkora m.csok a férjed...." Érdekes. Üdv.
17.07-nek.
Ezt írtad: "Gondolom, h a sikertelen próbálkozás után, gondolom veszekedtetek is a pároddal, összejöttél valakivel, és terhes maradtál." Ez engem arra enged következtetni, hogy ez egyfajta szokás. Veszekedés-félre....s. Nem akarlak megbántani, mert normálisan írsz, de azzal nem értek itt sem egyet, hogy nincs joga tudni sem a gyereknek, sem az apának az igazat. Durva példa, a biológiai apának lesz egy másik gyereke és összejön a két gyerek minden "infó" nélkül, házasság, stb és csak lesnek a hülyegyerekek születésénél. Közben meg testvérek.
A végén a lányoknak köszi :)
Szia!
27 hetes kismama vagyok. 3 vetélésem volt eddig. 3 vetélésem volt eddig. Aki nem tapasztalta nem tudja, hogy ez milyen nehéz. A mi házzasságnkban is komoly válságok voltak. Én nem tudtam volna mással lenni, pedig többször fenyegetőztem ezzel. Szerintem a férjem abba is beleegyezett volna, hogy mástól legyen gyerekem. A sok vitában megerősödött a barátságunk, pedig komoly neházségeink voltak.
Szerintem gondold át higgadtan, hogy miért voltál a másikkal, hogy a férjeddel hol tartotok, és az szerint dönts. Mindenkinek egyszerübb az egyenes út, de van amikor ki kell várni az őszinteség pillanatát.
17.03 vagyok
íme egy férfi, aki tökéletes díszpéldánya annak a férfinek pl., aki elhagyta a terhes feleségét. no comment.
ja, és nem, nem így fejezem ki az együttérzésemet, ahogy írtad. azt egy sorral feljebb találod, valahogy úgy hangzott, hogy "sajnálom, át tudom érezni".
ha valakit akár a saját hibájából ér valami baj, azt már nem is kell síjnálni?! gratulálok, ez aztán az emberség!
17.13-nak.
Nekem is vannak hibáim, de azt hiszem nem írnék ilyeneket, ha én ezeket meg tudnám tenni. Öt gyermekes családapa vagyok, "egyasszonyos" . Egyszer sem kiabáltam még a feleségemmel se a gyerekeimmel, ritka nagy szeretetben és egyetértésben élünk. Szerencsére velünk példálóznak a környezetünkben. Ettől független nem vagyok tökéletes. Én is sajnálok mindenkit akit valami baj ér és ha megtehetem, segítek rajta, DE nem mondok véleményt olyan emberről akit csak más említ megy egyetlen szóval. Ja még annyit. Imádom a feleségem, de rengeteg okot tudnék mondani, amiért akár terhesen is elhagynám. Viszont egy okot sem, amiért megcsalnám!
Szerintem a pont a férfi válaszolónak jár és az előttem lévőnek! :)
éééés, most kérem a lepontozásokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!