Én ötször voltam már terhes, de sikertelenül. Megint kismama vagyok, de nem a férjemtől. Szeretném előtte titokban tartani, hogy nem az övé a baba. A kérdésem az hogy jár-e valaki ugyanebben a cipőben? És mi a véleményetek?
17.07-es vagyok.
Én is egyet értek veled kedves férfi, csak más aspektusból szemlélem.
Szerintem bizony van olyan, h az ember titkot tart.
Csak egy példa, engem örökbe fogadtak, és nem tudtam róla. Jobb volt, míg nem tudtam.
Egyébként pedig a kérdező ránk sem bagózik, lehet, h kamu?:)
Lehet, h szakdolgozatot ír, és így névtelenül szereplünk majd benne:)
Megint a férfi volnék.
Ha még nem született meg a babád, akkor még mindig 50-50% a hibás gének hordozója. Sajnálom az előző bébiket, de még mindig lehet, hogy "Te vagy aki nem felel meg anyának" . Ebben a mondatban semmi rosszindulat nincs, hanem az anya alatt a bébi anyai génjeit értem. Viszont ennyi "baleset" után, én akkor is inkább orvoshoz mentem volna, minthogy kipróbáljam, vajon melyik férfinek sikerül teherbe ejtenie?
Azért attól függetlenül, hogy sűrűn van itt a pont, tegnap óta elég rendesen lepontoztak :D Számomra viszont ez is azt mutatja, hogy igazam van. Mindenkinek legyen kellemes estéje!
A férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!