Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én ötször voltam már terhes,...

Én ötször voltam már terhes, de sikertelenül. Megint kismama vagyok, de nem a férjemtől. Szeretném előtte titokban tartani, hogy nem az övé a baba. A kérdésem az hogy jár-e valaki ugyanebben a cipőben? És mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 16:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
Ha titokban fogod tartani, max. akkor derülhet ki, ha pl. netán a gyereknek vért kell adni, vagy kórházban kiderül , hogy esetleg más a vércsoportja, mint pl. a férjedé.Arra gondolok, hogy olyan szinten más a vércsoport különbözet, hogy feltűnjön.
2010. jan. 28. 17:25
 12/37 anonim ***** válasza:
81%

Olyan titok nincs ami egyszer ki ne derülne.

Ha a saját lelkiismereteddel el tudsz ezek után számolni,akkor gratulálok.

2010. jan. 28. 17:25
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én nem tartalak rossz embernek. A családban van hasonló eset, vagy legalábbis így sejtjük. A nénikém házassága egy időben (7 évvel ezelőtt) nagyon gallyra ment a férjével, sok babával elvetélt sajnos. Lett egy szeretője, akitől terhes lett.(szerintünk) Nem mondta el a férjének, együtt nevelik a gyerekeket. A kisfiú nem hasonlít az apjára egyáltalán, viszont a volt szerető kisfiával mintha ikrek lennének. A férj barna hajú, barna szemű, magas, vaskos ember, a gyerek meg kék szemű, szőke hajú, vékony, nyurga lett, pont mint a volt szerető.

Azóta a férjétől lett egy kisfiú, akit mintha az apa "köpött volna ki". A 2 testvér között pedig 100. nézésre sincs hasonlóság, pedig ugye az anyjuk fix hogy közös! :-D

Az apa semmit nem tud, nem is gyanakszik, pedig még a szeretőt is tudta. Egyáltalán nem is foglalkozott egy percig sem azzal, mennyire hasonlít rá a nagyobbik fiú....

Szóval, ha szereted a férjed, és csak egy másik apa kellett a gyerekhez, akkor ne is mondd el neki. Így talán kiteljesedik az ő élete is és a tiéd is a babával. És a gyereknek sem kell elmondani SOHA! Minek?

A vércsoport dologról meg annyi, hogy 24 éves vagyok, és soha egyszer sem került szóba az apám meg az én vércsoportom hasonlósága.

Remélem tudtam segíteni.

2010. jan. 28. 17:40
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez nehéz döntés, de ahhoz hogy tényleg megfelelő véleményt tudjunk írni, tudnunk kellene, hogy valóban mégis miért lett más az apuka. Azért mert ennyi sikertelen terhesség után babára vágytál, vagy csupán csak nem vagy hűséges típus stb.....szóval ahhoz hogy segítsünk írnod kellene bővebben és őszintén a helyzetről.
2010. jan. 28. 17:53
 15/37 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, hogy elitélitek, amit tett, én csak annyit mondok: a gyermekek 30%-a nem az édesapától van, csak nem tudjátok, mert senki sem köti az orrotokra. Kedves kérdezö, a te lelkiismereted ha ezt elbírja, és úgy erzed, a pároddal csak így lehetsz boldog, akkor gratulalok a babához és sok boldogságot.
2010. jan. 28. 18:31
 16/37 anonim ***** válasza:
54%

Férfi vagyok. Csak jelzem ... Szóval nem élég, hogy megcsaltad, de még egy gyereket is a nyakába akarsz varrni. Van bőr az arcodon! Nem gondolod, hogy a férjednek nem csak az igazság jár, hanem miután megcsaltad, az élete is? Joga van keresni magának egy normális nőt, akivel leélheti az életét úgy, hogy nem csalják meg például! Ez részedről durván önző dolog! Ha a férjed miatt (ami még ebben az esetben sem 100%) nem lett eddig gyereked, akkor én biztos tudnék pár dolgot a félre....... helyett, hogy legyen gyerekem. Hejj, ha én így el tudnám tartani magam... Tükör mondjuk nem kéne a házba...

17:07-nek. Ha Te veszekszel a pároddal, Te is félrek....sz? És tényleg nem szabad önzőnek lennie, hisz az sem az, amit csinál... Kiáltsuk ki szentnek!

17:13-nak. Te is tudsz valamit, ha kidobták terhesen, csak a férj lehet a mocsok ugye? Ezt tudjátok Ti! Tartson el, vele ne kelljen ke...ni, de eltűrje, hogy Te mással igen, aztán más megcsinálja a gyereket és váláskor Ti dobjátok ki Őt az utcára, követelitek a lóvét és szartok rá, hogy csöves lesz egy pár hónap alatt!

18:31-nak. Ha ez az adat igaz, akkor a nők miért sértődnek meg, ha le vannak ku..ázva?

Azt vettem észre a válaszok közt, hogy nem sokan foglalkoznak azzal, hogy mi lesz esetleg a férjjel, hanem, hogy egy ilyen... hogy tudja megúszni a dolgot! Szépek vagytok! Akinek nem inge...

2010. jan. 28. 19:48
 17/37 anonim ***** válasza:
55%

Férfi válaszoló!

17.13as vagyok!

vigyázz a szádra és ne merészelj sértegetni.

én nem "csináltattam mással ygereket" magamnak, hanem a férjem a gyerekem apja,és nem is váltunk el, hanem boldogan együtt élünk!miből szűrted le ezt a fene nagy következtetést, mi? hogy képezeled ezt?

igenis, sajnálom akit tehesen elhagyott a férje, miért, te nem sajnálod???? te érzéketlen vagy?kifejeztem egy ember iránti együttérzésemet és máris kikáltasz egy szemét k.rvának, aki felcsináltatja magát és kiteszi a férjét a lakásból???!!! mit engedsz meg magadnak?

mellesleg közlöm, nem "raknám ki" a férjemet váláskor, mert az övé a lakás, és nem "taratom magam el", mert ugyannnyit keresek, mint ő.

és a legfontosabb: nem k.féltem félre soha, eszembe sem jutott, honnan veszed ezt, mi?!

kikérem magamnak ezt a hozzászólást!

2010. jan. 28. 19:55
 18/37 anonim ***** válasza:
39%

17.07-es vagyok.

Nem szoktam veszekedni a férjemmel, de ha ilyen problémám lenne, el tudnám képzelni, h félremennék. Én ezt úgy képzelem(mivel a kérdező nem írt még semmit), h veszekedtek a babán, elfajult, kígyót-békát kiabáltak, a nőnek jött vki, aki épp szépeket mondott, és megingott.

Nem ítélem el, mert sosem tudhatom, h én megcsalom-e a férjem. Nem vagyok álszent, és nem jelentem ki, h én soha...

Bele tudom képzelni magam, régóta akartak gyereket, nem lehetett, ezek szerint a férje miatt, most lesz egy baba, és ha tudja tartani a száját, jól is elsülhet.

Miért gondolod, h a férj nem abba roppanna bele, elhagyja a feleségét, mert egyszer félrement, és terhes maradt?

Amit nem tudsz, az nem fáj, egész életükben boldogok lehetnének.

Én legalábbis gyáva lennék, nem merném bevallani.

2010. jan. 28. 20:00
 19/37 anonim ***** válasza:
35%

Itt ebben a kialakult vitában annak az egyetlen férfi válaszolónak van igaza.

(egy nő)

2010. jan. 28. 20:49
 20/37 anonim ***** válasza:
54%

19:48-as Férfinek (is) !

Na most aztán nesze neked. Jól megkapod. Nem is tudom elképzelni, hogy mit képzelsz magadról, hogy meg mered mondani a véleményed, mellesleg amiben igazad is van.

Persze, némelyik szűk látókörű "nő" nem vallja be.

A kérdező hibázott, így járt. Ez van.Vállalja a következményeket. Mindenki csinált már hülyeségeket az életben. Te nem? Férfi létedre gondolom Te is. Meg ezek a nők itt.

A lényeg az, hogy ennek a pasinak igaza van, akárki akármit mond. Mert nem kell pátyolgatni azért valakit, és gratulálni neki, mert félre lépett, plusz még a legyet is bekapta. Tök okos dolog volt a részéről.

Ja igen, amit még el akartam mondani. Az a nagyon sok nő, akik ugyan úgy elvetéltek, vagy éppen hosszú ideig próbálkoztak, azok sem léptek félre, mert ott vannak a másodlagos megoldások, amivel teherbe lehet esni, és megtartani.

Szóval ne sajnáltasd magad kedves kérdező, hanem állj az urad elé, ha kicsit is szereted. Bár, ha szeretnéd, nem léptél volna félre.

Na most akkor mi is van?

Válaszolhatnál már!

(Ja, és Nő vagyok, aki boldog hűséges házasságban él. )

2010. jan. 28. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!