Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a férjemmel szeretkezünk...

Ha a férjemmel szeretkezünk és utánna más férfival fekszem le (gumival) akkor csak a férjemtől lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A férjem nem tud róla,én nagyon szeretem őt,de van egy srác akivel egymásba vagyunk habarodva és megbeszéltük hogy lefekszünk.

A Férjemnek nemigazán volt jó a sperma eredménye de még mielőtt bárki is elitélne nem a sráctól szeretnék gyereket hanem aférjemtől.

A gumival való szex mennyire biztos mert én még soha nem szeretkeztem gumival.

2011. júl. 1. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Magánvéleménnyel kezdeném, bár nem kérdezted. Ha szereted a férjed, nem fekszel le mással. Ha nem szereted meg lefekszel de nem akarsz tőle gyereket. Ez ennyire egyszerű. Egy egy éjszakás kaland biztos hogy megér egy meg lett házasságot és rengeteg kételyt, hogy most akkor kitől is van a gyerek?!

Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem valószínű, hogy terhes lehetsz, hacsak ki nem szakad az óvszer, és a szeretkezés legelejétől a férfin van.

2011. júl. 1. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De gáz vagy!
2011. júl. 1. 19:17
 3/11 anonim ***** válasza:

"én nagyon szeretem őt"

nem hinném, hogy ennyire szeretnéd a férjedet, ha így lenne, nem akarnál mással ágyba bújni. Amúgy meg az óvszer elég biztonságos, ha nem szakad ki, és még az aktus elején felhúzza a srác, akkor nem lehetsz terhes.

2011. júl. 1. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnéd a férjed, nem feküdnél le mással. Szerintem ne akarj gyereket a férjedtől sem, mert most így, fél év múlva már így sem...

Amúgy megnézitek az aktus végén a gumit, ha benne van a cucc, akkor nincs gond.

2011. júl. 1. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
47%

Hát....tudod az ilyen emberre szokták azt mondani, hogy ostoba r....

Áruld már el, hogy mondhatsz ilyet, hogy "nagyon szeretem a férjem", mikor mással fekszel le??????

Az IQ-d sem lehet túl magas....(bocs)

2011. júl. 1. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kamu kérdés, ki a fene akar gyereket olyan férfitól akit csal???
2011. júl. 1. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Jajj áljatok már le! Mi közünk van nekünk ahhoz, hogy kivel fekszik le?

Nem írom le, de azért nekem is van véleményem.

Ha nem szakad ki, nem marad benned a gumi akkor semmi baj nem lesz. Reméljük...

2011. júl. 1. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen eset után terhes leszel,SOHA nem leszel biztos az apában.Azt fogod lesni,h kire hasonlít,és gyötörni fog éveken keresztül,h vajon ki az apja.Kell ez neked?
2011. júl. 1. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem, te egyáltalán nem szereted a férjedet! Aki megcsalja a másikat, az nem szereti a párját, ezt nem lehet kimagyarázni, így van és kész!

Ha gumival normálisan védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes, csak ha kiszakad közben a gumi. Logikus, nem?

2011. júl. 2. 09:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az erkölcsi tanacsadas nem a mi dolgunk. Az életével mindenki azt csinal, amit szeretne. Nem a Ti bajotok lesz, ha lebukik, hanem a kérdezőé és sorolhatnam.

Kedves kérdező. Butasag volt kiírnod ide ezt a kérdés. Ha provokalni szerettél volna, akkor az sikerült, de ha tényleg valaszra vartal volna, akkor nem így írod ki. Én estem mar teherbe gumi mellett. Sajnos elvetéltem azt a babat, de becsúszott. Nekem a doki is azt mondta, hogy én és a férjem annyira egyhúron pendülünk, hogy minimum kétféle védekezést ajanl, mert egy mellett tuti terhes maradok. De nem is ezt kérdezted. A gumi - ha jol hasznaljatok is - lehet veszélyes. Ha ennyire kívanod azt a masik férfit, biztos, hogy nem fogjatok időben felhúzni, odadörgöli stb... A Joisten is ilyenkor fog büntetni, mert tuti, hogy terhes leszel abban a honapban, és a gyomrod fog le-följarni, hogy vajon kitől.

Egy tuti biztos modszer van, hogy ne ess teherbe - ha mar mindenképpen szexelni akarsz a masikkal - hogy analisan közösültök. Na abbol biztos nem lesz gyerek.

2011. júl. 2. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!