A férjemmel minden nap szeretkezünk mert nagyon szeretnénk babát. így nem lesznek gyengék a spermák. Vagy 2-3 naponta kellene?
2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap.
32
Én egy fél évig nem estem teherbe a "mindennapos" módszerrel. Az orvos azt mondta, 24 óra alatt nem tud elegendő, jó minőségű sperma termelődni. Az orvos tanácsára átálltunk a kétnaposra, és azonnal meglett az eredménye! A 3 napot már túlzásnak tartom, mert egyénfüggő hány órát él a spermium, a 48 óra a tuti!
19 hetes
Egyettertek a 17:56-os valaszadoval. A ket nap a tuti. A 48 ora az a legbiztosabb. Persze a 3 napossal is belel lehet talani de olvastam valahol, hogy a spermak termekenyito kepessege 48 ora. Varj mindjart megkeresem neked a neten:
A peteeres resznel irja az elejen:
Van egy olyan resz, hogy meddig eletkepes a spermium:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!