Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A férjemmel minden nap szeretk...

A férjemmel minden nap szeretkezünk mert nagyon szeretnénk babát. így nem lesznek gyengék a spermák. Vagy 2-3 naponta kellene?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap.

32

2009. jún. 4. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy bizony!2-3 nap kell,hogy megfelelő számú és minőségű termelődjön!
2009. jún. 4. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Én egy fél évig nem estem teherbe a "mindennapos" módszerrel. Az orvos azt mondta, 24 óra alatt nem tud elegendő, jó minőségű sperma termelődni. Az orvos tanácsára átálltunk a kétnaposra, és azonnal meglett az eredménye! A 3 napot már túlzásnak tartom, mert egyénfüggő hány órát él a spermium, a 48 óra a tuti!

19 hetes

2009. jún. 4. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyettertek a 17:56-os valaszadoval. A ket nap a tuti. A 48 ora az a legbiztosabb. Persze a 3 napossal is belel lehet talani de olvastam valahol, hogy a spermak termekenyito kepessege 48 ora. Varj mindjart megkeresem neked a neten:

A peteeres resznel irja az elejen:

[link]

Van egy olyan resz, hogy meddig eletkepes a spermium:

[link]

2009. jún. 4. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat megpróbáljuk 2 naponta hátha sikerül. mert már nagyon régóta probálkozunk de hiába.
2009. jún. 5. 05:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent a nagyon régóta? Mert 1 év még természetes a próbálkozásra.Ha azon is túl nem árt vizsgálódni.Czeizel Endrének volt egy írása,amiben az volt,hogy 2 nap a tökéletes,esetleg 3 nap.Utánna már "elöregednek".Mi 3 naponta csináltuk.A 2.hónapban sikerült,csak missed lett a vége! :-(( Így megint várunk,és bízunk,hogy megint sikerül majd ilyen hamar...
2009. jún. 5. 09:54
 7/7 A kérdező kommentje:
van egy 6 éves lányom vele szinte röktön sikerült teherbe esnem. De most 1-éve probálkozunk de nem sikerül, pedig már itt lene az idelye a testvérkének
2009. jún. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!