Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a bal petefészkem, miközbe...

Fáj a bal petefészkem, miközben szeretkezünk a férjemmel. Utalhat ez valamilyen betegségre?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, ezért elég gyakran bújunk össze :)

De ebben a hónapban a peteérés ideje alatt is jobban fájt, meg most is. Néha, amikor egy kicsit hevesebbek vagyunk nagyokat belenyilall és fál. Olyan érzés, mintha elérne a férjem nemiszerve a petefészkemig. Vannak pózok, amikben kifejezetten kellemetlen.

Ha jár már így valaki, vagy van ötlete, hogy mi lehet a baj, kérem írjon. Orvoshoz sajnos most nem tudok mennni.

Nagyon szeretnénk már babát.

köszönöm

2010. márc. 25. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges ciszta, ez attól van hogy a petesvezeték nem átjárható vagy nehezen és a kilöködött petesejt nem tud kimenni vagy kis em tud löködni és ciszta lesz belöle. Ez felszívodik álltalában de van akinél nehezeben és nödögél van akinél kifakad (az rettentöen fáj) és meg kell mütteni. ha elmész nödokihoz az csinál egy ultrahangot amin látni lehet. Ez egyébként nem veszélyes ezek nem rosszindulatu ciszták a rákhoz semmi köze, csak kis vizzel telt golyocskák.
2010. márc. 25. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a peteérés időszakában volt ez a problémám.Szinte szó szerint fájdalmat okozott a szeretkezés.Ja, és nekem is a bal petefészkem fájt.Elmentem orvoshoz, és azon az oldalon volt az érett petesejt.És még abban a hónapban megfogant a kislányunk.

Drukkolok, hogy minél előbb pocakos légy!

22 hetes km.

2010. márc. 25. 17:58
 3/4 A kérdező kommentje:
:)
2010. márc. 25. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nálam is elő szokott fordulni,de csak peteérés környékén,úgyhogy reménykedem,hogy azzal van összefüggésben,mert cisztám nincs,voltam vele orvosnál.Minden jót neked és sok sikert a babához!
2010. márc. 25. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!