Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal megszakitásosan...

A párommal megszakitásosan szeretkezünk, mennyi az esélye annak h teherbe eshetek igy ha a petefészkem hátrafelé hajlik és a menstruációm sokat késik és legutóbb is gyógyszerrel hoztam meg?

Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:

A szokásos 50%-a.

Úgyhogy lassan azért készüljetek a babára. Persze akkor, ha egyébként teherbe tudsz esni.

2008. júl. 28. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha ugyesen csinalja, akkor nem tul sok. Persze az esely mindig ott van, ezert ha baj lenne, ha becsuszna, hasznaljatok mast is. Ha nem baj, akkor meg ugye nem szamit.
2008. júl. 28. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A petefészked nem hajolhat hátra, legfeljebb a méhed, de ez állítólag nem csökkenti a teherbeesés valószínűségét..
2008. júl. 28. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:

jaj igen,félreirtam.a méhem hajlik hátra.

amugy nem bánnánk ha összejönne a baba csak kiváncsi vagyok h ilyen esetben mennyi az esélye.

köszönöm

2008. júl. 28. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

elsőgyógyszermentes hónapban, hátrahajló méhvel, megszakításos módszerrel lettem terhes.

40hetes kismama

2008. júl. 28. 14:44
 6/6 anonim válasza:
ugyanannyi esélyed van mintha beléd élvezettt volna mivel elö váladék is van ami tartalmazhat spermát
2008. júl. 28. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!