A párommal megszakitásosan szeretkezünk, mennyi az esélye annak h teherbe eshetek igy ha a petefészkem hátrafelé hajlik és a menstruációm sokat késik és legutóbb is gyógyszerrel hoztam meg?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 12:39
1/6 anonim válasza:
A szokásos 50%-a.
Úgyhogy lassan azért készüljetek a babára. Persze akkor, ha egyébként teherbe tudsz esni.
2/6 anonim válasza:
Ha ugyesen csinalja, akkor nem tul sok. Persze az esely mindig ott van, ezert ha baj lenne, ha becsuszna, hasznaljatok mast is. Ha nem baj, akkor meg ugye nem szamit.
3/6 anonim válasza:
A petefészked nem hajolhat hátra, legfeljebb a méhed, de ez állítólag nem csökkenti a teherbeesés valószínűségét..
4/6 A kérdező kommentje:
jaj igen,félreirtam.a méhem hajlik hátra.
amugy nem bánnánk ha összejönne a baba csak kiváncsi vagyok h ilyen esetben mennyi az esélye.
köszönöm
2008. júl. 28. 14:19
5/6 anonim válasza:
elsőgyógyszermentes hónapban, hátrahajló méhvel, megszakításos módszerrel lettem terhes.
40hetes kismama
6/6 anonim válasza:
ugyanannyi esélyed van mintha beléd élvezettt volna mivel elö váladék is van ami tartalmazhat spermát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!