Hogy leszek képes szülni, ha még a szex is fáj?! 2,5 éve vagyunk házasok a férjemmel, de még mindig nagyon fáj és feszít a hüvelyem, amikor szeretkezünk.
Nem vagy száraz??
Síkosító,a fe´rjed kényeztessen többet elötte....
a szülés mindenképpen menni fog.Ìgy vagy úgy a baba kibújik.Vannak fájdalomcsillapítók.
24 hós,36 hetes km.
Menj el egy másik orvoshoz, mert ez egy létező "betegség". Azaz nem vagy beteg, de kezelni kell, ha valaki "túl" szűk, ha másnem a pszichológiai hátterét. Hülye doki basszus hogy lehet ilyet mondani??!! Nem tudom merre laksz, de szerintem kezdj begyűjteni olyan orvosokat, akiket mások jó szivvel ajánlanak, és oda menj el.
Addig is itt egy kis olvasgatnivaló: [link]
Sok sikert!
Nekem sincs soha hüvelyi orgazmusom. És képzeld, mi vagyunk többségben: a nők 90%-nak nincs hüvelyi orgazmusa.
De ez SEMMILYEN összefüggésben nincs azzal, hogyan vagy képes tágulni szülés közben.
Szerintem is válts dokit. Ez a mostani egy hülye. A fájdalmas közösülésnek - latin neve dyspareunia - mindig van kiváltó oka: pl vaginizmus, vagy hüvelygyulladás. (Nekem vaginizmus volt.) Hülye tanács, hogy lazulj el jobban - ha akarattal el tudnád lazítanni, már rég laza lennél, nem igaz?
Olvasd el ezt az oldalt: [link] Lehet, hogy rád illik, lehet, hogy nem. Mindenesetre az ott leírt Kegel-gyakorlatokat mindenképpen javaslom, hogy rendszeresen végezd, ugyanis segít a hüvelyizmok tudatos használatában (megfeszítés, ellazítás), nagy hasznát veszed szex közben és szülés közben is, és hüvelyi szülés után gyorsabban regenerálódsz.
Ja, és legyen SOKKAL hosszabb az előjáték, legyen csiklói orgazmusod, mielőtt a férjed behatol, és használjatok síkosítót BŐSÉGESEN. Jó minőségű síkosítót.
Jó próbálkozásokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!