Alkohol fogyasztás, milyen mértékben káros?
Igen ennyi mennyiségtől simán lehet baja a magzatnak, akinek épp most fejlődik az idegrendszere, te pedig pont hogy mérgezted őt. 6 dl bor igen is sok egy akkora magzatnak, aki kb 10 centi sincs.
Szóval gondolkodhattál is volna, mielőtt inni kezdtél, és ne neked álljon már feljebb.
Ha te magad nem vagy felelősségteljes, akkor mégis miért vállaltál gyermeket? És a páros is fogyatékos, hogy nem szólt rád, hogy ugyan már szivem ez kicsit sok lesz. Borzasztó. Én végig rettegtem a második terhességem, mert kérdéses volt, hogy megmarad-e, te meg itt piázol. Igenis szégyelld magad.
Köszi annak a kevésnek, akinek sikerült normálisan válaszolnia.
A többiek meg.... Valaki kérdez valamit, és ráugrotok, mint gyöngytyúk a takonyra. Gratulálok.
Beszéltem a dokival, és azt mondta, hogy mivel nem egy húzásra döntöttem be, hanem apránként 8 óra alatt, nem lesz baja. Az én szervezetem bont le belőle folyamatosan, így hozzá nem olyan töményen jut el.
Ettől függetlenül, ahogy írtam is nem szoktam sűrűn inni, főleg nem ennyit, és emiatt is gyorsabban bomlik le, mint egy alkoholista esetében.
Ennyi. Szép napot
Kérdező,szoptatás alatt se lehet inni..csak szólok előre.
5 pohár...pff..
27!
Miért ne hívhatta volna fel? Az én orvosom is nonstop elérhető volt. Amikor megadta anno a számát, azt is hozzátette, hogy bármikor, bármilyen idiótának tűnő kérdéssel is hívhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!