Alkohol fogyasztás, milyen mértékben káros?
Ez sok volt, nem kicsit. Az alkohol simán átjut a placentán és egy 7cmes magzatnak ez rengeteg.
Plusz minket a kóláról is letiltott a doki, mert hogy a cigi se sokkal rosszabb...
Tehát dupla támadást vittél be. :(
Lehet, hogy baja lesz, benne van a pakliban. De az is lehet, hogy nem.
Ezzel most megnyugodtál? Vagy visszaforgatod az időt és nem iszol?
Egy-két pohár még azt mondom, hogy beleférne. Én is megittam terhesen egy fél pohár rose sprite-ot, mert iszonyatosan kívántam.
De bakker 5 pohár😳 én annyitól már be is rugnék. Főleg, hogy azt írod, nem iszol rendszeresen, akkor rendesen meglátszott rajtad annyi pia! Az nagyon sok szerintem.
De már késő, megittad, felesleges volt feltenni a kérdést ide, csak kést forgatsz ezzel mindenkiben. Most egy alkalomtól én nem hiszem, hogy baj lesz, de nyilván nem vagyok orvos. El kellene fogadni, hogy ha terhes vagy és akarod ezt a babát, akkor bizony vannak dolgok, amikről le kell mondani. Meg hogy néz már ki egy kismama poharat emelgetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!