Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 38. hét végén járok.2 napja...

A 38. hét végén járok.2 napja csökkent a babám mozgása, normális ez?

Figyelt kérdés

Mondhatni a csukláson és egy-egy gyenge rúgáson kívül semmi. Nstn 2 napja voltam, szabályos, rendben. Lehet ez már a szülés jele, készülődik a pici vagy menjek és ellenőriztessem? Olyan tanácstalan vagyok.

Nektek is lassult a babétok a szülés előtt?

2008. nov. 12. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne aggodj semmi gond..ez normális.
2008. nov. 12. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a 38. héten vagyok és az én babám is ezt csinálja hétfő óta. Vasárnap este volt utoljára aktív, azóta csak mozdul egyet-egyet finoman, nem olyan határozott rűgások vannak, mint korábban. És a napi 4-5 csuklás helyett összesen egyet vettem észre két nap alatt. Már én is feltettem ezt a kérdést, amit most te, olvasd el a válaszokat, ha érdekel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Azt mondják, hogy normális, lehet, hogy amiatt van, mert már kisebb a helye, lehet, hogy már készülődik kifelé és ez már a szülés előtti lassulás, de ha megvan a napi tíz, akkor gond nincs, aggódnunk nem kell. Pár kérdéssel lejjebb egy szintén velünk egyidős kismama pedig a csuklásról kérdezett, mert az ő babája is abbahagyta a rendszeres csuklást, mint az enyém. Arra azt írták, hogy elvileg lehet amiatt, mert már megérett a tüdeje, tehát ez is jelezheti azt, hogy lassan megszületik, de ez sem jelenti azt, hogy baj lenne.

Egy biztos, én már most kicsit unom, hogy folyamatosan a jeleket figyelem, mindenre bele tudom beszélni, hogy ez már a szülés előjele, közben a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy hónap végéig simán bent maradhat még. Már annyira szeretném látni és tudni, hogy túl vagyunk a terhességen és a szülésen épségben, egészségben.

2008. nov. 12. 09:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy mennyit tudunk aggódni. Én voltam a csuklós kérdést feltevő. Az én maszatom is kevesebbet mocorog. Mindjárt indulok NST-re kíváncsi vagyok. Én is mindent jelnek veszek, már annyira örülnék, ha kint lenne, de akár még két hét is lehet addig. Nem tudom mi az igazság abban, hogy szülés előtt belassulnak a babák, de hamarosan kiderül, csak nekünk tűnik egy örökkévalóságnak.
2008. nov. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!