A 38. hét végén járok.2 napja csökkent a babám mozgása, normális ez?
Mondhatni a csukláson és egy-egy gyenge rúgáson kívül semmi. Nstn 2 napja voltam, szabályos, rendben. Lehet ez már a szülés jele, készülődik a pici vagy menjek és ellenőriztessem? Olyan tanácstalan vagyok.
Nektek is lassult a babétok a szülés előtt?
Én a 38. héten vagyok és az én babám is ezt csinálja hétfő óta. Vasárnap este volt utoljára aktív, azóta csak mozdul egyet-egyet finoman, nem olyan határozott rűgások vannak, mint korábban. És a napi 4-5 csuklás helyett összesen egyet vettem észre két nap alatt. Már én is feltettem ezt a kérdést, amit most te, olvasd el a válaszokat, ha érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Azt mondják, hogy normális, lehet, hogy amiatt van, mert már kisebb a helye, lehet, hogy már készülődik kifelé és ez már a szülés előtti lassulás, de ha megvan a napi tíz, akkor gond nincs, aggódnunk nem kell. Pár kérdéssel lejjebb egy szintén velünk egyidős kismama pedig a csuklásról kérdezett, mert az ő babája is abbahagyta a rendszeres csuklást, mint az enyém. Arra azt írták, hogy elvileg lehet amiatt, mert már megérett a tüdeje, tehát ez is jelezheti azt, hogy lassan megszületik, de ez sem jelenti azt, hogy baj lenne.
Egy biztos, én már most kicsit unom, hogy folyamatosan a jeleket figyelem, mindenre bele tudom beszélni, hogy ez már a szülés előjele, közben a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy hónap végéig simán bent maradhat még. Már annyira szeretném látni és tudni, hogy túl vagyunk a terhességen és a szülésen épségben, egészségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!