Megnéznétek a görbémet? Olyan szépen alakult, most meg csökkent egy kicsit. Normális még? Lehet ebből még baba? 28 naposak a ciklusaim.
2009. ápr. 3. 13:19
1/8 anonim válasza:
Szia! Ebből még korai lenne bármit is mondani. :-(
2/8 A kérdező kommentje:
Csak mert két nappal ezelött azt mondták, hogy nagyon jó esélyeim vannak mert trifázisosnak néz ki a görbém, de most csökkent két tizedet. Ez most belefér még a "jóesélybe"?
2009. ápr. 3. 13:42
3/8 anonim válasza:
Hát ebből még bármi lehet ugye, viszont nálam a 7. napon volt a beágyazódás és van akinél akkor szokott esi a hő. Ha ost feljebb megy az nagyon jó, de okosabb majd csak 1 hét múlva leszel! Türelem és kitartás!
4/8 anonim válasza:
Még korai trifázisosnak lennie, mert akkor ugrik mégegyet elvilg, ha már meg volt a bágyazódás ami ugye 7-10 nap. Nekem pl. csak a pozitv teszt után ugott a hőm mégegyet. És ugye nem minden trifázisos görbe babás. Nekem az előző terhességemnél pl. nem volt trifázisos, viszont amikor nem voltam terhes igen. Ebből nem szabad kiinduli. De az nagon jó, hogy pé-d aztuti volt és nagyon-nagyon-nagyon jól volttok gyütt, úgyhogy az esélyek nagyon jók! Mondom, kb. 1 hét és kiderül. Nekem a 10. dpo- a clearblue kimutatta nagyon halványan. Ha nem tudsz 1 hetet várni és nem félsz eg esetleges csalódástól akkor tesztelhetsz párap múlva, de ha negatív még ne keseredj el, bőven incs veszve akkor még semmi. ;) Második voltam
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágositást:)
2009. ápr. 3. 13:57
6/8 anonim válasza:
Ezért van ez az oldal. ;) Örülök, ha segíthettem!
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen, majd írj mindenképp!!!
7/8 A kérdező kommentje:
okés!
2009. ápr. 3. 14:09
8/8 A kérdező kommentje:
Szia ! Képzeld 2 tizedet ugrott reggel a hőm!:)
2009. ápr. 4. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!