4 hónapos babám súlya egyik napról a másikra 40 grammal csökkent. Normális ez? Semmi furcsát nem észleltem rajta (pl. nem volt hasmenése).
Figyelt kérdés
nagyon megijedtem, még soha nem tapasztaltam ilyet. minden este mérem a súlyát. csüt.-ön kapott 2 oltást. lehet, hogy amiatt van ez? mit gondoltok? nálatok is volt már ilyen?2008. dec. 15. 09:59
1/6 anonim válasza:
40 grammot okozhat egy kisebb kaka vagy pisi is, szerintem semmi okod az aggodalomra, pláne nem napi szinten. Ha két hét alatt tapasztalsz fogyást, az talán gond, de felesleges naponta mérni.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ. a gyerekorvos is azt mondta, hogy elég hetente mérni, de én nem bírom megállni, hogy fürdés előtt ne tegyem rá a digitális csecsemőmérlegre, amin pillanatok alatt megmérem a súlyát.
2008. dec. 15. 10:50
3/6 anonim válasza:
Ezzel sztem sincs smmi gond,én jómultkor lemértem pisi előtt,utána rögtön pisilt egyet,gondoltam,megmérem megint: 20 g-mal lett kevesebb!!! Úgyhogy nyugi,tényleg a heti átlagot nézd!!!
14 hetes anyuka
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, lányok!
2008. dec. 15. 11:36
5/6 anonim válasza:
Így van,és enni sem eszik minig egyformán,ne aggódj semmi baj.Van hogy nálunk is egyik napról másikra 70 grammal kevesebb,de heti átlagban hízott,ez a lényeg.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. minden jót kívánok!
2008. dec. 15. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!