Normális dolog, ha szülés után 2 héttel csökken a tejem mennyisége? Mit lehet tenni, fog még nőni a tejtermelés? Eddig sok tejem volt, most mintha csökkent volna!
Rengeteg folyadék!!!!
Gyümilé, víz!
Levesek és főzelékek!!!
Friss gyümölcs, joghurt.
Ezeket egyed és sok tejed lesz.
Fejni is kellene!
Szia!
Nekem akkor kezdett megnőni a mennyisége, amikor két ciciből kezdtem szoptatni. Előtte nagyon sokat szenvedtem. Fejtem, more milkeztem stb. De mire a babám 3 hónapos lett már délután alig volt tejem. Aztán itt feltettem kérdésnek és szinte mindenki ezt írta. És bevállat!! Mostanában estére 240 ml a penziója:D.
Milupának a Milumil instant teája is jó volt, de talán inkább attól, hogy folyadékot vettem magamhoz rendszeresen.
Tehát két ciciből szopi és folyadék normális mennyiségben.Sok sikert hozzá!!
Egyetértek az előttem szólókkal. Nem fog mindig feszülni a melled, de ha a baba elégedett, és gyarapszik, nincs miért aggódni. Én még javasolnám a sok pihenést, és a stressz kerülését - könnyű mondani, tudom én is...
Az lll. lapja mellett én még ajánlom a
[link] oldalon levő kis könyvet. Nagyon vidám... Helyreállítja az újszülöttes anyukák önbizalmát + nagyon gyakorlatias tanácsokat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!