Feküdt már úgy a babátok, hogy az felért egy kisebb kínzással? Van valami jótanács?
24 hetes vagyok és ma délelőtt az egész Babuci a jobb oldalamra telepedett, de olyan pózban, hogy annyira nyomta a hólyagomat,és a belső szerveimet hogy ordítani tudtam volna a fájdalomtól. Az egész jobb oldalamra kisugárzott a fájdalom, még a végbelem is nyilalt, aztán meg levegőt sem kaptam már, mert a bordáimat is nyomta.
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni, hogy kicsit arrébb kuporodjon?
Elég kellemetlen tud lenni. :-)
De legalább tudok hogy minden ok odabenn. Esetleg feküdj le, találj olyan pózt ami neked kellemesebb, támaszd alá a hasad párnával. Egyél csokit, talán megmozgatja, és odébb megy kicsit, vagy csak egyszerűen beszélj hozzá, hogy ez fáj neked és menjen odébb kicsit, van akinél bejön.
Nekem is vannak ilyen napok, a legjobb mikor mindketten beindulnak+ nővérkéjük kintről rásegít. :-)
20 hós kislány anyukája és 30 hetes ikres kismama
Én is arrébb nyomkodtam a Fiam olyankor, amikor nem volt kellemes a póz, amiben feküdt odabent. De még csak 24 hetes vagy, gondolj arra, hogy még ehhez képest sokkal nagyobb lesz és még kellemetlenebb.
Emlékszem, amikor a várandósság végén a városba mentem ügyet intézni, elterveztem az útvonalat és azt, hogy akkor hol tudok a közelben pisilni. :))
Hát ettől nem tudom, hogy lehet-e kellemetlenebb. Mert most annyira nyomott minden szervet és ideget, hogy csak összegörnyedtem és menni sem tudtam szinte.
Előtte is nyomta már a hólyagom, amire azt mondom kellemetlen és ki lehet bírni, de ez most brutál volt.
14.20-as..
a farfekvés az nem császáros akkor? enyém is farfekvéses volt 4 hete (bár nekünk még van időnk megfordulni), de nekem is mindig a jobb oldalamat döfi ki a kis hátával vagy popsijával, lentre meg olyanokat rúg, hogy már fáj....28 hetes vagyok.
a 2. válaszoló
Szia!
Én is 24 hetes vagyok,tegnap nem tudom,hogy mi volt,de egész nap meg sem állt,és alig kaptam levegőt,mintha összenyomta volna a gyomromat a tüdőmmel.Biztosan érzik a frontot ők is...:-D
Nemhiszem,hogy szegényt az vigasztalja, hogy lesz még rosszabb és,hogy legalább tudja,hogy rendben van minden:)
Nekem is faros volt, a végén már mindenem nyomta de olyan szinten,hogy én sem kaptam levegőt és olykor olyanokat belém rúgott,hogy szidtam rendesen a kutya fáját:) Olyankor felidegesítettem direkt, ittam a kólát és azt ki nem állhatta, arrébb is ment amennyire tudott legalább is:) Akkor megköszöntem neki aztán mentem tovább:) Kóla mindig volt nálam...sosem tudhattam, mikor rúg belém a lányka akkorát,hogy ott maradok:)
Vigyél te is magaddal mindig valamit amit nem szeret, reméljük beválik:)
Kitartás és Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!